Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 9 decembrie 2018

Sfatul zilei de 9 decembrie 2018. Citește sfatul zilei și vezi cine are parte de niște discuții tensionate în familie. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Nu te mai lăsa influențat de deciziile celor din jurul tău. Ocupă-te de lucrurile pe care le-ai lăsat nerezolvate în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Ascultă-ți inima astăzi și ia cele mai bune decizii pentru tine și pentru partenerul tău de viață. O să vezi la momentul potrivit ce trebuie să alegi. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Nu îți mai pierde timpul alături de oameni de la care simți că nu ai nimic de învățat și concentrează-te mai mult pe viitor. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Acordă-ți mai mult ție și lucrurilor care îți fac ție plăcere. Niște vizite la prieteni sau la cei dragi ție îți vor face foarte bine. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Nu uita de cei care te-au ajutat în trecut, iar dacă este posibil astăzi, întoarce-le favorul. Nu se știe niciodată când vei mai avea nevoie de ajutor. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Ai tendința să bârfești mult astăzi și să intri în niște discuții care nu îți fac deloc cinste. Nu cârcoti dacă nu ai dovezi concrete. Numărul norocos al zilei este 9.

BALANȚĂ: Ține cont de instinctul tău astăzi, în deciziile pe care le iei. S-ar putea să ți se ceară niște lucruri și trebuie să veci ce răspunzi. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Nu cere niște explicații astăzi, dacă nici tu nu ești pregătit să oferi niște răspunsuri. S-ar putea să nu îți placă ce vei afla. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Fii mai atent la starea de sănătate și la odihnă. Lipsa somnului din ultima vreme s-ar putea să se resimtă mai mult ca niciodată azi. Numărul norocos al zilei este 8.

CAPRICORN: O discuție cu o persoană din trecutul tău s-ar putea să scoată la iveală niște sentimente despre care nici măcar nu știai că mai există. Vezi cum le gestionezi. Numărul norocos al zilei este 12.

VĂRSĂTOR: Nu te mai îngrijora că ceva nu merge așa cum ai vrea astăzi și concentrează-te pe unele soluții ca să vezi ce e de făcut în continuare. Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Evită să deschizi niște subiecte delicate în interiorul familiei, pentru că s-ar putea să strici întreaga atmosferă astăzi și nu vrei să faci acest lucru. Numărul norocos al zilei este 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top