Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 29 ianuarie 2019. Nu vă mai gândiți la ce va spune lumea despre voi!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 29 ianuarie 2019. Nu vă mai gândiți la ce va spune lumea despre voi!

Sfatul zilei pentru 29 ianuarie 2019. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Viziunile te înfundă astăzi, dezvăluind secrete care nu există în lumea reală. În alte zile, s-ar putea să le vedeți ca pe niște gânduri capricioase și să continuați.

Cu toate acestea, nevoia de a materializa creațiile imaginației dvs. este puternică și ați putea deveni obsedați acum, gândindu-vă la modalități de a vă face visul să devină realitate. Din păcate, este posibil să nu știți când să renunțați la o fantezie inaccesibilă.

Inspirația poate fi găsită în locurile cele mai improbabile, astfel încât să nu vă petreceți întreaga zi rătăcind în mintea voastră.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Sunteți gata să vă setați pe modul „silențios” astăzi, deoarece credeți că puteți fi mai productiv când nu trebuie să explicați fiecare mișcare pe care o faceți pe parcursul zilei. De fapt, comportamentul dvs. poate părea misterios pentru cei care nu pot să-și dea seama de ce nu sunteți ca în restul zilelor.

În mintea ta, ești pur și simplu dispus să încerci aproape orice pentru a realiza mai mult, cu o cantitate mai mică de energie.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Motivele de ieri pentru a respinge o invitație socială s-ar putea întoarce ca justificări astăzi pentru a spune da.

Este confuz când realitatea poate fi percepută atât de diferit în mai puțin de douăzeci și patru de ore, dar schimbarea Lunii în Berbecul spontan și a 11-a Casă de Prieteni îți amintește că relațiile tale sunt cheia fericirii tale.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vă aflați astăzi într-o dilemă complexă, deoarece oportunitățile legate de muncă necesită răspunsul dumneavoastră. Fiecare celulă din corpul tău țipă da, dar circumstanțele ar putea să nu-ți permită să iei o decizie în acest moment.

Din fericire, răbdarea este una dintre armele tale secrete, deci concentrează-ți energia acolo unde poți fi util acum și nu mai viziona ceasul. Din fericire, dacă devine o chestiune de cine se înfrânează mai întâi, abilitatea ta de a aștepta momentul potrivit vă oferă avantajul distinct.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ești la fel de nerăbdător ca și alte semne de foc, dar natura ta fixă ​​poate transforma acum o situație frustrantă în favoarea ta. Odată ce vă hotărâți să atingeți un scop, sunteți în mod neobosit în căutare până când ajungeți la destinație.

Deși s-ar putea să vă întâlniți astăzi cu un obstacol, nu veți fi descurajat. Ești un profesionist în a lua totul la pas, pentru că ați înțeles că eșecurile nu sunt permanente. Ele sunt doar puncte de odihnă pe calea spre succes.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Dacă sunteți implicat în negocieri complicate cu colegii dvs. acum, vă ajută să știți ce motivează acțiunile lor. Din fericire, puteți vedea direct în sufletul cuiva astăzi, permițându-vă să aflați motivele.

Cu toate acestea, ați putea încărca negativ karma dacă utilizați abilitățile actuale pentru a obține un avantaj pe nedrept. Introduceți fiecare discuție cu un scop clar în minte.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ești dornic să să te joci mai degrabă decât să muncești, iar creativitatea ta crește atunci când încerci idei noi.

Dragostea înflorește atunci când vă deschideți inima în situații care par ciudate. Experimentarea cu partenerul vostru vă oferă libertatea de a vă explora sentimentele fără a fi nevoie să controlați situația.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Aveți multe de spus acum, dar nu doriți să vă pierdeți cuvintele pe ceva mai puțin decât cele mai profunde gânduri. Cu toate acestea, puteți fi tras într-o conversație trivială.

Diferența dintre satisfacție și frustrare este determinată de nivelul de conștientizare și de voința dumneavoastră de a acționa asupra acesteia. Psihologul Carl Jung a scris: „Până când veți face conștientul inconștient, vă va îndruma viața și o veți numi soartă”.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ar putea exista o mare diferență între ceea ce simți astăzi și felul în care alții te văd. S-ar putea să vă judecați foarte aspru când comparați realizările curente cu obiectivele dorite. Cu toate acestea, colegii dvs. vă apreciază contribuția și nu vă faceți griji.

În loc să vă concentrați asupra inadecvării dvs., luați în considerare ceea ce vă motivează să atingeți excelența. Joseph Campbell a scris: „Pasiunea va muta oamenii dincolo de ei înșiși, dincolo de neajunsurile lor, dincolo de eșecurile lor”.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Puteți face un progres creativ astăzi, motivându-vă să rezolvați o problemă personală care a rămas prea mult agățată în timp. Cu toate acestea, nu este inteligent să începeți celebrarea prea curând, căci găsirea unui răspuns intelectual la problema dvs. este doar primul pas.

Este posibil să știți ce trebuie să modificați fără a face schimbări radicale. Aliniați acțiunile cu gândurile dvs. dacă doriți să vedeți rezultate imediate.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Bazându-se pe logică, partenerii dvs. vă pot verifica în mod direct nivelul ridicat de competență, deoarece gândirea rațională este mai apreciată la locul de muncă decât disponibilitatea emoțională.

Cu toate acestea, păstrarea sentimentelor ascunse nu vă mai servește în același mod în care a făcut-o odată. În loc să operezi ca o mașină mecanică, tot ceea ce faci va fi îmbogățit atunci când îți vei aduce pasiunea în jocul tău.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Deși nevoia ta de realizare este contracarată de o dorință de încântare, continuă să progresezi neîncetat spre obiectivele tale. Luna Nouă în Capricorn se află în casa a 11-a a rețelei sociale, inspirând o productivitate mai mare și un sentiment satisfăcător de muncă în echipă.

Asumarea responsabilităților în cadrul unei organizații care îți exprimă idealurile este o alegere sănătoasă acum. Nu vă descurajați, chiar dacă există o prăpastie între circumstanțele dvs. curente și visele dvs. de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top