Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 14 octombrie 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 octombrie 2018

Sfatul zilei de 14 octombrie 2018. Se anunță o zi în care mai multe zodii vor avea discuții serioase cu partenerul de viață. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Nu te preocupa de lucrurile rămase nerezolvate la serviciu. Fă echipă cu un coleg și veți reuși să duceți totul la capăt mult mai repede. Nu te încăpățâna să te ocupi singur de toate. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Fii mai atent la cuvintele partenerului de viață, căci s-ar putea să fii la punct pentru niște gesturi pe care le faci tocmai pentru că nu dai atenție detaliilor. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Nu te teme să ceri niște explicații dacă simți nevoia să lămurești niște lucruri. Vei afla și celelalte puncte de vedere și vei vedea ce ar trebui să schimbi în următoarea perioadă. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Acordă-ți mai mult răgaz ție și lucrurilor care îți plac. Nu te mai grăbi să faci atâtea lucruri pentru ceilalți și gândește-te, în primul rând, ce îți place ție? Numărul norocos al zilei este 5.

LEU: Renunță la orgoliu astăzi, dacă nu vrei să te cerți cu persoanele pe care le iubești cel mai mult. Puțină modestie nu strică astăzi, dacă își dorești o casă în care lumea să fie fericită. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Învață să comunici mai mult cu persoana iubită prin cuvinte și nu prin gesturi. Nu mai lăsa loc interpretărilor și spune lucrurilor pe nume, te va scuti de mulți nervi acest lucru. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Nu te debarasa de trecutul tău și de lucrurile care nu ți-au adus atâta bucurie cât îți doreai. Fii atent la semnele pe care ți le transmit cei din jur. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Ai nevoie de odihnă mai mult ca oricând, așa că acordă-ți puțin răgaz ca să te bucuri de lucrurile mici care ție îți fac bucurie și te relaxează. Numărul norocos al zilei este 12.

SĂGETĂTOR: Ascultă-ți mai mult instinctul astăzi, căci s-ar putea să te scoată din niște situații cu care sigur nu vrei să te confrunți chiar astăzi. Tu știi ce este cel mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei este 1.

CAPRICORN: Vorbește mai mult cu partenerul de viață și spune-i grijile și fricile tale. Te vei simți mult mai bine și vei avea alături de tine o persoană care te va cunoaște și mai bine. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Nu îți fie teamă să vorbești deschis dacă știi că ai dreptate. Mergi până în pânzele albe pentru drepturile tale, te vei simți mult mai bine. Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Ascultă sfatul celor mai în vârstă ca tine, s-ar putea să ai parte de mari surprize. Două minți sunt mai bune decât una și vei putea să faci niște alegeri importante. Numărul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top