Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune Dan Bittman despre femeile din viaţa lui

Inedit

Ce spune Dan Bittman despre femeile din viaţa lui

Dan Bittam a lansat, împreună cu Holograf, în urmă cu puţin timp o melodie impresionantă şi emoţionantă intitulată sincer ,,De câte ori să te iubesc”. În videoclip joacă tânăra actriţă Ada Condeescu, iar regia videoclipului este semnată de Alex Ceauşu.

Artistul ajuns la onorabila vârstă de 53 de ani a făcut o serie de declaraţii picante reporterilor de la OK Maganzin în timpul filmărilor videoclipului, cu privire la femeile din viaţa lui ,, Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea… De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dragoste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”, a declarat Dan Bittman.

CITEŞTE ŞI: DAN BITTMAN SUFERĂ DE CUPEROZĂ

Puţini oameni ştiu că artistul a avut în jurul anilor ’90 o relaţie cu mult controversata jurată de la ,,Românii au talent”, Mihaela Rădulescu. Nici despre aceasta Dan Bittman nu s-a ferit să facă declaraţii: ,, Mihaela a fost sport, cum îi place ei. Dacă putea să sară din stratosferă, Mihaela Ră­dulescu de atunci o făcea”.

După aceste declaraţii siropoase, artistul a încheiat cu o afirmaţie la care fiecare bărbat ar trebui să se gândească ,,Asta înveţi de la femei, inteligenţa. Au o inteligenţă pe care noi,bărbaţii, şi dacă o avem, nu ştim s-o practicăm. Suntem mai trufaşi. Noi mergem la război, ele ştiu să aplaneze conflictele”.

Mai jos puteţi viziona cel mai nou videoclip Holograf.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top