Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune culoarea ochilor despre tine!

Frumusete

Ce spune culoarea ochilor despre tine!

Ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna si fiecare culoare spune ceva despre noi. Am stat si ne-am informat ce spune culoarea ochilor despre noi, iar eu ma regasesc perfect in descriere (am ochii verzi).

Ce se spune despre culoarea ochilor albastri
Persoanele cu ochii albastri sunt atractive, am putea spune chiar adorabile. Idealurile de frumusete confera atat femeilor cat si barbatilor cu ochi albastri un punctaj ridicat si un sarm deosebit.Aceste persoane sunt deosebit de romantice si de emotionale. Nu sunt in general prea sociabile si le este greu sa intretina relatii cu cei din jur intr-o prima faza.

Odata ce au inceput sa se obisnuiasca cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totusi genul care sa lege prietenii de lunga durata. Familia si dragostea sunt foarte importante pentru ei si aceste domenii sunt singurele in care nu vor da in nici un caz dovada de superficialitate.

Le face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale peroanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alaturi de tine si te sprijina atunci cand lucrurile nu merg prea bine. Fac orice pentru a le face placere persoanelor pe care le iubesc.

In situatii limita se bazeaza foarte mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat cugetate si analitice.Aceste persoane sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata. In general au tendinta sa trateze lucrurile cu superficialitate si irationalism ceea ce le face drumul in viata un pic mai anevoios. O persoana timida in ceea ce priveste noutatea in viata sa are dificultati in exteriorizarea sentimentelor si a intretinerii relatiilor cu cei din jur, intr-o prima faza.

Pagini: 1 2 3 4

2 Comments

2 Comments

  1. gabriel

    2014-09-21T20:29:13+03:00 at 2014-09-21T20:29:13+03:00

    Vreau sa zic că eu am ochii schimbătorii. eu in ce categorie ma includ. te-ai intrebat on ce categorie intra oameni cu ochii schimbatorii.
    Cind sunt vesel am ochii verzi cind sint suparat am ochii caprui.

    • gabriel

      2014-09-21T20:31:06+03:00 at 2014-09-21T20:31:06+03:00

      Iar in general am ochii verzi caprui juma-juma….?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top