Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce se intampla daca pui folie de aluminiu pe par. Rezultatul te va surprinde. Te va ajuta sa ai un par frumos si sanatos.

Par & Coafuri

Ce se intampla daca pui folie de aluminiu pe par

Oricine isi doreste sa aiba un par frumos, fara matreata sau alte probleme. Apa, poluarea, alimentatia, chimicalele din produsele pentru par si multi alti factori contribuie la degradarea parului. Din fericire, exista mai multe metode prin care iti poti mentine parul frumos si sanatos. Una dintre ele este cea de mai jos. Foloseste folie de aluminiu si afla cum te poate ajuta.

Folia de aluminiu te ajuta sa ai un par frumos si sanatos

Cine nu isi doreste un par frumos, sanatos, plin de volum? Pentru acest lucru, unele persoane apeleaza la diferite produse din comert, in timp ce altele prefera sa foloseasca ingrediente naturale. Metoda de mai jos este simpla si eficienta si te ajuta sa ai grija de podoaba capilara.

Pentru a avea un par sanatos, puternic si frumos este bine sa folosesti produse naturale, pe care sa le incluzi in rutina de ingrijire a podoabei capilare. Poti face acasa masti de par si poti folosi folie de aluminiu pentru a-ti ingriji podoaba capilara.

Pentru inceput, prepgateste o masca de par. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: o lamaie sau o portocala ori un grapefruit, o banana si doi litri de lapte. Stoarce lamaia, portocala sau grapefruitul, dupa aceea pune toate ingredientele intr-un blender si lasa-le sa se amestece bine. Aplica acest amestec pe par, masand usor scalpul timp de cateva minute. Dupa aceea acopera-ti parul cu o folie de aluminiu. Asteapta 30 de minute, dupa care iti poti spala parul cu sampon. Parul tau va straluci, va fi sanatos si vei scapa de matreata. Poti aplica aceast tratament de doua ori pe saptamana. Folia de aluminiu ajuta parul si scalpul sa absoarba mai bine nutrientii din masca de par.

Este o metoda usoara prin care poti scapa de matreata suparatoare si prin care poti mentine sanatatea parului. In plus, pentru a face masca de par folosesti ingrediente naturale, care se gasesc usor. Este o metoda simpla si eficienta, care te va ajuta sa ai grija de podoaba capilara.

Articole pe aceeasi tema:

Este sau nu sanatos sa utilizezi folia de aluminiu in bucatarie?

CITESTE SI: A pus folie de aluminiu pe dinti, timp de o ora zilnic. Afla secretul!

A pus folie de aluminiu pe dinti si a stat asa timp de o ora, zilnic. Iata ce efecte a avut si cum arata dupa ce a facut asta.
Chiar daca pare greu de vazut, se pare ca acest tratament chiar functioneaza si a dat rezultate bune in cazul celor care l-au folosit. Este ieftin, simplu si eficient, te ajuta sa iti albesti dintii acasa, fara substante chimice.

Ce presupune? Pregatesti o solutie de albire din bicarbonat de sodiu si pasta de dinti: pui jumatate de lingurita de bicarbonat la o lingurita de pasta de dinti.

Masori apoi folia de aluminiu astfel incat sa se potriveaca la lungime cu marimea dintilor tai. Apoi impachetezi folia in doua, pe lung, si verifici sa iti vina si ca la latime.

Pune pasta de bicarbonat de sodiu pe folie si apoi pune aceasta folie de aluminiu pe dinti. Stai timp de o ora cu acest tratament si apoi curata bine dintii. Daca vrei rezultate rapide, poti face de doua ori pe saptamana acest tratament. Nu vei vedea rezultatele dupa prima “sedinta”, dar vei dupa 2-3 astfel de tratamente vei vedea ca petele dispar si dintii vor fi mai albi si mai curati.

La inceput pare greu de crezut, dar tratamentul descris mai jos a dat rezultate in randul multora dintre cei care l-au folosit.

Totusi, mare grija sa nu abuzezi de aceasta tehnica! Folosit pe termen lung, acest tratament poate ataca smaltul.

De asemenea, daca suferi de probleme stomatologice grave, de gingivita sau daca simti ca te dor dintii ori gingiile cand aplici tratamentul cu folie de aluminiu pe dinti, renunta la aceasta procedura si consulta un dentist!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top