Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă fierbi 2 lămâi timp de 5 minute. Acest lucru va aduce numeroase beneficii organismului. Iată despre ce este vorba.

Naturiste

Ce se întâmplă dacă fierbi 2 lămâi timp de 5 minute

Află ce se întâmplă dacă fierbi 2 lămâi timp de 5 minute. Rezultatele sunt uimitoare. Iată despre ce este vorba.

Ce se întâmplă dacă fierbi 2 lămâi timp de 5 minute

Multe persoane consumă dimineața apă caldă cu lămâie, pe stomacul gol. Astfel, corpul lor va primi numeroși nutrenți și antioxidanți care au efecte benefice asupra organismului. Însă, în coaja și în pulpa lămâilor există mai mulți nutrienți, pe care corpul nu îi folosește dacă în apă se pune numai sucul acestui fruct. Iată cum poți folosi lămâile pentru a beneficia de toți nutrienții.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 2 lămâi
– 300 de ml de apă
miere, în funcție de preferințe

Taie cele două lămâi pe jumătate. Pune-le la fiert pentru 4 sau 5 minute. După ce se fierb, lasă-le să se răcească timp de aproximativ 20 de minute. După aceea, strecoară amestecul obținut. Apoi îl poți pune într-o cană. Îl poți bea cât încă este cald. Poți adăuga și miere pentru a-i da amestecului un gust aparte. Însă, dacă ai probleme cu diabetul, ar fi mai bine să renunți la miere și să bei neîndulcit acel amestec.

Nu este indicat să pregătiți o cantitate mare din acest amestec. Asta pentru că se bea cald, pentru a-și păstra proprietățile. Așa că, prepară numai o cantitate mică, pe care o vei consuma imediat.

Pentru a primi toți nutrienții din lămie, este ideal să fierbi fructele. Păstrează și coaja pentru a primi cât mai mulți nutrienți. Astfel, apar numeroase beneficii. Spre exemplu, acest lucru îți va întări sistemul imunitar. De asemenea, răceala și gripa vor fi ținute la distanță. Corpul tău va avea energie și va fi detoxifiat. Beneficiile se resimt și la nivelul pielii. În plus, vei avea o respirație proaspătă și vei scăpa și de kilogramele în plus.

Articole pe aceeași temă:

Taie o lămâie în 4. Pune-o lângă pat, înainte de somn și vezi ce se întâmplă

Pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA! Efectul este INCREDIBIL!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top