Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce s-a ales de cainii lui Vadim dupa moartea politicianului

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost presimtita inclusiv de cainii politicianului. Politicianul a fost cunoscut pentru dragostea ce le-o purta maidanezilor, avand in ingrijire la sediul revistei „Romania Mare” mai multe patrupede, printre care „Roscatul”, „Mielul” si „Diana.

Multa lume se intreaba care va fi soarta cainilor lui Corneliu Vadim Tudor. Acesta a adoptat 20 de caini maidanezi, din care luase acasa la el 5. Cei de la Casa Presei Libere sunt acum ai nimanui, cautandu-si rostul in parcuri.

„Era un om foarte vorbaret, ne pare rau ca s-a intamplat ce s-a intamplat. L-am vazut in urma cu o luna, am fost detasat de la locul de munca, atunci l-am vazut ultima data. Era un om bun. Le aducea mancare animalelor, avea pe cineva care ingrijea cainii. A luat si acasa vreo cinci, doar ca sa nu-i ia hingherii.

Daca nu l-au mai vazut aici, probabil au simtit ca s-a dus. Cainii cred ca au presimtit moartea, ca erau atasati de el”, a declarat pentru cancan.ro agentul Petrache DUmitru.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni, 14 septembrie, la Spitalul Militari. Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai controversati politicieni din Romania. A participat la aproape toate alegerile prezidentiale de dupa 1989. A scris 32 de carti si a condus redactia „Romania Mare”. Fostul lider PRM s-a stins din viata in urma unui infarct.

Sursa foto: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top