Connect with us

Revistateo.ro

Ce pietre purtăm în 2015 pentru a atrage bogăție și prosperitate

Stiri

Ce pietre purtăm în 2015 pentru a atrage bogăție și prosperitate

În noul an 2015 toată lumea ar dori să aibă mai mult succes în afaceri, prosperitate și bani. Iată ce pietre magice trebuie să purtați ca un accesoriu pentru a avea parte de toate acestea.

Ochi de tigru
Ochi de tigru este o piatra frumoasa care promoveaza norocul si fericirea. De asemenea, se crede ca purtarea acesteia poate atrage bogatie si va ajuta sa atingeti succesul in afaceri. Bratari, cercei, inele si alte accesorii cu ochi de tigru va puteti cumpara de la orice magazin de bijuterii la preturi foarte accesibile.

VEZI AICI CE BRATARA TI SE POTRIVESTE IN FUNCTIE DE ZODIE

Citrin
Citrinul este colorat in flori frumoase galbene si este cunoscut ca piatra banilor. Mai mult decat atat promoveaza succesul si prosperitatea. Aduce fericire in momentele cand nu va asteptati ca se poate intampla lucruri bune. Citrinul disipa energiile negative, ridica starea de spirit si dorinta de iubire. Pentru a avea mai multi bani in noul an, purtati o piatra citrin mica in poseta.

Aventurin verde
Aventurinul verde este folosit de secole pentru a atrage succesul, banii si fericirea. Punctul forte al rocii este extrem de puternic si se crede ca poate ajuta sa aveti succes la jocurile de noroc. De asemenea, aduce un echilibru in situatii de stres.

Rubin
Rubinul este un alta piatra populara, cunoscuta pentru puterea sa de a atrage banii, fiind o bijuterie frumoasa. O veti gasi in diverse nuante, cum ar fi rosu, roz si portocaliu. Pentru a avea mai mulți bani in noul an, trebuie sa aveti o astfel de piatra.

CUMPARA DE AICI BRATARILE TALE NOROCOASE

Citeste mai mult pe Bewoman.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top