Connect with us

Revistateo.ro

Cum să atragi bogăția și prosperitatea

Life

Cum să atragi bogăția și prosperitatea

Vrei să știi cum să atragi bogăția și prosperitatea? Ei bine, sunt unele lucruri pe care ar fi bine să nu le faci. Astfel te vei asigura că vei avea parte de ceea ce îți dorești. Iată ce nu este indicat să faci dacă vrei să fii o persoană bogată și prosperă. Cu siguranță nu știai asta.

Tu știi cum să atragi bogăția și prosperitatea?

Conform superstițiilor, este bine ca dimineața, după ce te trezești, să calci prima dată cu piciorul drept, apoi cu stângul. Acest obicei îți va aduce noroc. Așa că, dacă ești o persoană superstițioasă, ține cont de aceste lucruri. Un alt lucru pe care trebuie să îl știi este acela că este bine să te încalți cu ambii papuci. Este, de asemenea, o altă superstiție pe care o poți lua în calcul.

Dacă vei să ai parte de prosperitate și să fii fericit, ai grijă să nu lași pe masă bucăți de pâine nemâncată. Este recomandat ca pâinea ce nu este consumată să fie dată păsărilor sau animalelor. Cei care aruncă la gunoi pâinea ce le rămâne la masă, nu vor avea noroc.

CITEȘTE ȘI: Ai probleme financiare? Iată o mudra simplă care aduce prosperitate

CITEȘTE ȘI: 9 plante de interior magice care atrag dragostea, bucuria si prosperitatea

Tot superstițiile spun că nu trebuie să le oferi săracilor banii primiți ca rest după ce ai cumpărat pâine sau sare. Dacă vrei să faci o faptă bună, dă-le celor nevoiași bani ce nu ți-au fost dați ca rest după cumpărarea celor două produse.

De asemenea, pentru a avea noroc, pentru a avea prosperitate, nu este bine să mănânci din farfurii crăpate. Vasele sparte aduc ghinion. Se spune că nu este bine nici să numeri banii dintr-o pușculiță. De asemenea, geanta nu trebuie să fie pusă pe podea.

Dacă vrei să ai mai mulți bani, atunci este bine să pui în portofel frunze de mentă sau scorțișoară. Se spune că astfel vei avea noroc din punct de vedere financiar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top