Connect with us

Revistateo.ro

Dacă ai probleme financiare, atunci poți încerca această mudra simplă. Te va ajuta să atragi bunăstarea. Află ce trebuie să faci.

Stil de viata

Ai probleme financiare? Iată o mudra simplă care aduce prosperitate

Multe persoane au probleme financiare. Iată ce trebuie să faci pentru a avea mai mulți bani. Încearcă și tu această mudra simplă, care atrage prosperitatea.

Mudra simplă care aduce prosperitate

Uneori, poate să apară o instabilitate a câmpului energetic al bunăstării. Din acest motiv, poți avea probleme financiare. Pentru a scăpa de această problemă și pentru a avea mai mulți bani, este recomandată o mudra specială. Tot ce trebuie să faci este să ții degetele într-o anumită poziție. Este folosită de mai multe secole, atât în budism, cât și în hinduism. A devenit populară, pentru că efectele sale sunt incredibile.

Dacă vei ține cont de această mudra, atunci energia fluxului financiar va crește. Iată ce trebuie să faci.

Ține mâinile cu palmele îndreptate spre față. Apoi unește mâinile, prin lipirea degetelor mici. Trebuie să unești indexul și degetul mijlociu cu degetul mare. Vei proceda astfel cu degetele de la ambele mâini. După aceea trebuie să închizi ochii și să te relaxezi. Încearcă să îți coordonezi respirația. Inspiră adânc și expiră adânc.

În timp ce pui în aplicare această mudra, trebuie să te concentrezi. Concentrează-te să atragi bunăstarea. Energia ta trebuie să fie canalizată asupra acestui lucru. Trebuie să te bucuri de această sursă de energie. Ritualul trebuie repetat în fiecare zi. Acesta trebuie să dureze 2 sau 3 minute la început. După aceea, poate dura mai mult.

Un alt lucru important de care trebuie să ții cont este acela că ritualul trebuie să fie pus în aplicare dimineața sau seara. Este o mudra care poate fi pusă în aplicare de oricine, pentru a atrage bunăstarea și pentru a nu mai avea probleme financiare.

Articole pe aceeași temă:

Ce poti face pentru a avea bani

Un maestru budist ne invata cum sa scapam de emotiile negative

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top