Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Previziuni Feng Shui pentru anul 2018. Potenţial financiar crescut pentru toate zodiile

Anul 2018 al Câinelui de Pământ este guvernat de steaua 9, care va trece în anul 2018 în mijlocul pătratului Luo Shu și va atrage prosperitate asupra tuturor caselor și ocupanților acestora, indiferent de zodie.

Potențialul financiar creat de steaua 9 se va concretiza în noi oportunități de afaceri, creșterea fluxului de încasări, obținerea unei bune reputații și a unui statut social înalt.

De aceea, tendința oamenilor va fi să organizeze mai des petreceri, să sărbătorească și să se bucure de viață. Norocul în căsătorii va fi și el amplificat în anul 2018.

Ce este bine în anul 2018

În familie, tații vor fi tentați să-și petreacă mai mult timp cu familia și să-i susțină pe membrii acesteia în proiectele lor. Pe de altă parte, mamele vor deveni mai active și mai preocupate de afaceri. S-ar putea ca efortul lor să se merite pe termen lung, deoarece mamele vor reuși să revoluționeze unele domenii de activitate.

Femeile de peste 40 de ani vor avea venituri consistente, provenite în special din industria lemnului, educație, publicații, grădinărit și mâncare vegetariană.

În relații, comunicarea va fi uneori mai aprinsă, dar în final discuțiile se vor termina în condiții armonioase. Există o tendință sporadică spre flirt, care trebuie ținută cu orice preț sub control, pentru a nu atrage în cuplu certuri pe teme sexuale.

Liderii de afaceri se vor bucura de autoritate, creativitatea va fi de partea lor

Călătoriile cu avionul și salturile cu parașuta vor veni în atenția publică poate mai mult ca niciodată.
Este posibil ca în anul 2018 tehnologia să cunoască un real progres, datorită afluxului de idei inovatoare în industria de mașini, avioane și IT.

Interesul publicului pentru cursuri de formare profesională și discursurile motivaționale va lua un avânt la începutul anului, dar va scădea spre sfârșitul anului, în cazul în care nu se fac schimbări constructive și nu se vine pe piață cu un conținut original.

Situații negative pentru anul 2018

Ne putem aștepta la diverse probleme digestive, chiar în urma nunților și petrecerilor. Cei care vorbesc în public vor munci mult pentru a fi remarcați, succesul fiind diminuat în 2018.

Se recomandă atenție sporită în publicarea articolelor și a cărților, deoarece ele pot stârni controverse și chiar litigii.

În educație s-ar putea să apară controverse legate de rezultatele obținute la examene.

Previziuni Feng Shui pentru anul 2018

Este foarte posibil ca drumețiile în grupuri organizate, făcute în zone montane, să cadă sub incidența bârfelor.
Cariera unor persoane poate fi zdruncinată din temelii, datorită unor situații nefavorabile, apărute din senin și greu de prevăzut. Norocul în carieră se va putea îmbunătăți doar prin multe ore suplimentare de muncă. Banii vor veni doar în urma unor eforturi mari.

Vacanțele la mare trebuie privite și organizate cu responsabilitate

Există predispoziții la înec. Sănătatea poate fi pusă sub semnul întrebării. În special, se vor produce îmbolnăviri la nivelul coapselor, genunchilor și gleznelor. Sănătatea ficatului trebuie menținută la cote maxime printr-un regim alimentar echilibrat, sărac în grăsimi și un somn ordonat între orele 23:00 și 05:00.

Nativii din zodia Dragon vor fi puși în situații stresante, vor fi forțați să evolueze. Dar acest aspect nu este neaparat rău, deoarece Dragonul are nevoie de provocări pentru a reuși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top