Connect with us

Revistateo.ro

Ce patesti daca mananci miere seara

Naturiste

Ce patesti daca mananci miere seara

Ce patesti daca mananci miere seara – Daca mananci cate doua lingurite de miere in fiecare seara, vei avea un somn linistit!

Si asta pentru ca mierea este formata din 80% zaharuri, care ridica usor nivelul insulinei, fiind utila in inducerea somnului ajutand substanta responsabila cu acest lucru (triptofanul).

Pe de alta parte, mierea serveste si atunci cand nu dormim organismului nostru. In mod paradoxal, consumul de miere ne da energie si ne face mai sprinteni. Mierea contine si fructoza, care ajuta la arderea grasimilor potolind pofta de dulce.

CITESTE SIDE CE ESTE MIEREA VINDECATOARE

Mierea mai contine flavonoide, cunoscute pentru rolul de protectie a sistemului imunitar datorita activarii antioxidantilor din organism.

Daca ai miere de lavanda, ia doua lingurite inainte de somn si vei dormi mult mai linistit. Impreuna cu scortisoara si turmericul, mierea de hrisca reduce inflamatiile articulatiilor si intareste sistemul imunitar. Se mai foloseste mierea in combinatie cu scortisoara atunci cand pacientul se recupereaza dupa un atac vascular.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top