Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu trebuie sa-i spui niciodata partenerului de cuplu

Stiri

Ce nu trebuie să-i spui niciodată partenerului de cuplu

Pentru că într-o relaţie se spun atât lucruri frumoase şi înălţătoare cât şi lucruri urâte şi deranjante, e bine să ştim exact ce anume nu trebuie să spunem niciodată partenerului de cuplu, asta dacă dorim să avem longevitate în relaţie.

„Eu merit pe cineva mai bun”
O greşeală fatală este să afirmi că tu eşti mai bună decât el, presupunând că el nu îşi observă greşelile. În loc să critici partenerul de cuplu mai bine încercă să rezolvi împreună cu el inconvenientele, să îi vezi calităţile, să îi incurajezi stima de sine si valoarea şi să îl apreciezi complimentându-l.

„Ar trebui să vrei să facem mai multă dragoste
Fiecare individ are nevoile lui sexuale şi ele trebuiesc respectate. Dacă faci dragoste de 5 ori pe săptămână cu partenerul de cuplu , nu înseamna că trebuie neapărat să fii fericit. Fiecare persoana are nevoi diferite, şi mai mult sau mai puţin nu înseamnă nimic geşit. Găseşte împreună cu partenerul de cuplu frecvenţa potrivită pentru voi doi, astfel încât tu să nu duci lipsă şi el să nu sufere din cauza acuzaţiilor.

CITEŞTE ŞI: CARE SUNT TRĂSĂTURILE DE CARACTER CARE FAC O FEMEIE MAI FRUMOASĂ

„Vrei să rămâi singur pentru totdeauna?”
Marea greşeală a noastră este atunci când ne gândim că fericirea cuiva depinde de a fi cu altcineva. Dacă el nu vrea să fie cu tine într-o relaţiede cuplu asumată, respectă acest lucru. De asemenea, dacă nu vrea să se căsătorească, respectă-i deciza. Nu toata lumea vrea acest lucru, fiecare avem scopuri diferite în viata, unii dintre noi simţim o nevoie permanentă de libertate, asta nu înseamna ca suntem privaţi sau nu de fericire.

Celebrul ,,Ti-am spus eu”
Nimic nu poate fi mai rău decât să-ţi acuzi partenerul de cuplu că l-ai avertizat de ceva rău ce s-a întâmplat mai apoi. Cu siguranţă că nici lui nu îi este uşor, aşa că nu învârti cuţitul în rană. Mai degrabă susţine-l fără să-l judeci. Este ceea ce are nevoie orice om în situaţia respectivă.

„Nu vrei copii? Atunci cine o să aibă grijă de tine la bătrâneţe?”
Prima mare problemă cu aceasta afirmaţie este ca oamenii nu au copii doar pentru ca cineva să aibă grijă de ei la bătrâneţe. Un copil însemnă sacrificii, iubire, timp, bani, şi mai presus de orice, reperezintă singurul lucru pe care îl lăsăm în urma noastră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top