Connect with us

Revistateo.ro

Ai putea incerca sa folosesti cateva secrete de frumusete de la Cleopatra. Regina Egiptului este faimoasa pentru frumusetea sa.

Frumusete

Cateva secrete de frumusete de la Cleopatra. Afla ce obisnuia regina Egiptului sa faca

Multe persoane isi doresc sa foloseasca produse naturale pentru ingrijirea corpului si pentru a-si pastra frumusetea cat mai mult timp. Afla ce facea Cleopatra, regina Egiptului, faimoasa pentru frumusetea sa. Ai putea imprumuta de la ea cateva trucuri de frumusete.

Secrete de furmusete de la Cleopatra

1. Foloseste miere pentru mastile faciale. Mierea aduce numeroase beneficii organismului. Poate fi inclusa si in mestile faciale pentru ca te ajuta sa iti pastrezi frumusetea. Are proprietati antibacteriene. Incetineste imbatranirea pielii, trateaza acneea si/sau o previne, hidrateaza pielea. De asemenea, iti va face tenul sa straluceasca, sa aiba un aspect frumos si sanatos.

2. Foloseste sare de mare pentru exfoliere. Pentru a-si exfolia tenul si corpul, regina Egiptului folosea sare de mare. Aceasta va indeparta celulele moarte. Dupa exfoliere, pielea ta va avea un aspect frumos si sanatos. In plus, va fi catifelata.

3. Foloseste apa de trandafiri pentru a-ti tonifia pielea. Apa de trandafiri iti poate ajuta foarte mult tenul. O poti aplica pe fata in fiecare dimineata si in fiecare seara, pentru a-ti tonifia piele. De asemenea, iti hidrateaza tenul.

4. Poti face baie cu lapte. Pentru a avea o piele catifelata, ai putea incerca sa pui in apa din cada un amestec ce contine si lapte. Ai nevoie de o jumatate de cana de miere, 5 linguri de ulei de migdale sau chiar ulei de masline, ori alt tip de ulei si trei cani de lapte. Vei amesteca aceste ingrediente, apoi vei pune amestecul in cada cu apa.

5. Poti folosi otet de mere pentru a-ti curata tenul. Otetul de mere imbunatateste circulatia sangelui la nivelul fetei. De asemenea, iti poate curata tenul. Ai nevoie de apa calduta si un sfert de cana de otet de mere. Le vei amesteca si, cu acest amestec trebuie sa iti clatesti fata. Este ideal ca pe fata sa nu ai machiaj.

Articole pe aceeasi tema:

Urzica te poate ajuta sa ai un par frumos si sanatos

Cum folosesti iaurtul pentru cresterea parului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top