Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva lucruri pe care fiecare femeie care urmeaza sa fie mama trebuie sa le stie despre nastere. Afla acre sunt ele.

Sanatate

Cateva lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre nastere

Gandul ca urmeaza sa nasca le sperie pe unele femei. Poate au auzit de la cele care deja au devenit mame ca este o experienta frumoasa, insa poate avea si parti neplacute. Totusi, spun specialistii, lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par. Mai jos vei gasi cateva lucruri pe care femeile trebuie sa le stie despre nastere.

Lucruri pe care trebuie sa le afli despre nastere

20 de ore de travaliu nu inseamna 20 de ore in care vei simti in permanenta contractiile. La inceput, in prima faza a travaliului, contractiile pot fi simtite si la cateva ore distanta.

Contractiile incep usor, asa ca la inceput nici nu le vei simti. Poti simti mai multe lucruri in timpul contractiilor. De la crampe pana la senzatia ca intregul corp iti este sfasiat. Variaza de la caz la caz. Femeile la prima nastere nici nu isi vor da seama la inceput ca au contractii. Ceea ce este bine pentru ca astfel vor suporta mult mai usor situatia.

Daca nu vrei, nu trebuie sa vezi ce se intampla. Poate imaginile cu femei care nasc te-au speriat. Asa ca, daca nu vrei, nu esti obligata sa vezi ce se intampla. Iti poti fixa privirea intr-un anumit loc. Si nu vei vedea ce se intampla in timpul nasterii. In privinta tatalui, situatia este aceeasi. Va asista la nasterea copilului numai daca vrea sa faca lucrul acesta.

Recuperarea poate fi dureroasa

Recuperarea poate fi mai dureroasa decat nasterea… Dupa nastere va trece putin timp pana cand vei reveni la normal. Vei simti un anumit disconfort fizic, dureri suparatoare, dar vestea buna este ca totul se termina.

…dar sunt multe lucruri care te pot ajuta. Exista multe produse pe piata care te pot ajuta sa treci mai usor prin perioada de dupa nastere. Te vei obisnui cu ele imediat si vor fi parte din rutina ta pana vei trece peste etapa care urmeaza dupa ce vei naste.

Poate vei uita durerile, poate nu, dar vei fi atat de fericita ca in viata ta a aparut micutul, incat nimic nu va mai conta.

Fiecare femeie trece in mod diferit prin nastere si perioada care urmeaza dupa eveniment. In cazul unora travaliul poate dura mai multe ore, in cazul altora este vorba despre mult mai putin timp. De asemeena, intensitatea durerii nu este aceeasi. Tocmai acesta este motivul pentru care nu este bine sa crezi ca ce li s-a intamplat altora ti se va intampla si tie.

Articole pe aceeasi tema:

6 lucruri pe care NIMENI nu ti le-a spus despre SEXUL DUPA NASTERE

Sotia a murit la nastere, iar la cateva zile i-a deschis laptopul. Barbatul le-a cerut imediat ajutorul prietenilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top