Connect with us

Revistateo.ro

Kate Middleton a intrat în travaliu

Star

Kate Middleton a născut! Primele declarații oficiale!

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a intrat în travaliu. Urmează să îl aducă pe lumea pe cel de-al treilea copil. Iată ce spune un comunicat din partea Familiei Regale Britanice.

UPDATE: Conform unui comunicat al Casei Regale britanice, Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos.

Pe contul de Twitter al Palatului Kensignton se precizează că băiatul are în jur de 3.8 kilograme și că la naștere a asistat prințul William.

Kate Middleton urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil

Kate Middleton a fost transportată la spital și urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Ea și Prințul William mai au împreună 2 copii. Este vorba despre Prințul George, în vârstă de 4 ai și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

”Înălțimea Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a fost internată în Spitalul St. Mary, din Paddington, Londra, la începutul acestei dimineți, ea aflându-se la începutul travaliului. Ducesa a fost transportată cu mașina de la Palatul Kensington către Spitalul St. Mary, alături de Ducele de Cambridge”, scrie într-un comunicat al Familiei Regale a Marii Britanii, potrivit libertatea.ro.

În luna martie, Kate Middleton a luat decizia de a se retreage din viața publică. Asta pentru a se pregăti cum se cuvine de venirea pe lume a bebelușului.

https://teotrandafir.com/cross/cu-o-luna-inainte-sa-nasca-kate-middleton-face-un-nou-anunt-186725/

Ducele și Ducesa au luat decizia ca genul copilului să fie dezvăluit după ce vine pe lume. Cel de-al treilea copil al cuplului va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. De asemeena, va fi al șaselea strănepot al Reginei.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură pentru a afla dacă Ducesa va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel. În curând, așteptarea va lua sfârșit. În cursul zilei de astăzi va veni pe lume cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al Prințului William.

Potrivit uneia dintre regulile nescrise, Regina trebuie să fie prima care află noutatățile. După aceea va afla presa și, implicit, restul lumii. Se pare că regula aceasta nu prea a fost respectată când s-a născut primul copil al cuplului regal.

https://teotrandafir.com/stirile-zilei/reguli-stricte-inainte-de-nasterea-ceui-de-al-treile-copil-al-printului-william-si-al-lui-kate-middleton-ducesa-de-cambridge-187963/

De asemenea, sunt preferate neșterile acasă, la Palatul Buckingham. Însă Prințesa Diana și-a născut copiii la spital și la fel a procedat și Kate Middleton.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top