Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt trendurile pentru miresele anului 2015

Inedit

Care sunt trendurile pentru miresele anului 2015

Stiliştii spun că miresele anului 2015 vor trebui să învestească nu doar în clasica rochie pentru nuntă dar şi în alegerea coafurii şi a culorii pe care o vor adopta în cea mai fericită zi din viaţa lor.

Aşadar, dacă miresele anului 2015 vor să fie în trend cu moda la propria nuntă, trebuie să adopte coafuri cât mai lejere, naturale, fară să exagerzeze în vreun fel. Anul acesta se pune accent pe luciul părului şi pe evidenţierea trăsăturilor feţei. Buclele anului 2015 sunt medii, foarte uşor definite şi au vârfurile mai lăsate. Se poartă părul pe jumătate prins sau ponny tail-ul, accesorii cât mai finuţe şi discrete şi sunt în trend florile naturale în păr, chiar fără voal.

CITEŞTE ŞI: ROCHII PENTRU MIRESE PLINUŢE

,,Pentru miresele care vor o coafură cu păr prins, se alege prins cât mai lejer şi uşor dezordonat, iar coafura mai poate fi combinată cu câteva împletituri dacă ne permite rochia. Nu recomandăm cocurile fixate puternic”, a declarat stilistul Adrian Perjovschi.

Un alt aspect important în ziua nunţii îl reprezintă culoarea părului, care trebuie să fie proaspătă şi aleasă cu grijă. Astfel, culoarea nu trebuie să fie tipătoare sau aprinsă, dar este important să fie proaspată, mai de grabă cu uşoare degradeuri pentru a evidenţia naturaleţea pe care se pune atât de mult accent în 2015, feminitatea şi pentru a pune cât mai bine în evidenţă coafura.

Volumul părului este cel care se va purta tot timpul atâta vreme cât părul nu este tapat. Este important să evităm neapărat agrafele care sunt puse la vedere. Se pot folosi ace de păr incolore şi bine ascunse dacă trebuie să prindem vreo şuviţă sau împletitură.

cupon.md

cupon.md

 

mireasa-perfecta.ro

mireasa-perfecta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top