Connect with us

Revistateo.ro

casnicii

Cuplu

Care sunt semnele unei căsnicii de durată

O relație deschisă și puternică poate fi semnul unei căsnicii de durată, dar acesta nu este singurul aspect important de care trebuie să ții cont.

CITEȘTE ȘI: DIVORȚĂM! ZODIILE CARE SPUN PRIMA DATĂ ASTA

Iată care sunt semnele unei căsnicii de durată care va rezista indiferent de perioadele prin care treceți!

1. Poate treburile nu sunt împărțite egal, dar simți că sunteți o echipă. Nu trebuie să împărțiți chiar totul pe jumătate, dar este important să știți amândoi că aparțineți aceleiași echipe. Astfel, greutatea casei nu este ținută doar de unul dintre voi. Este important să ai o relație deschisă și să îi poți spune partenerului atunci când te simți copleșit sau încărcat de prea multe responsabilități.

2. Atunci când petreceți timp împreună nu vă plictisiți. Cercetările din domeniul psihologiei arată că acele cupluri care fac lucruri diferite împreună și ies din rutină, sunt mult mai fericite și păstrează relația tânără și stabilă.

3. Îți face în continuare surprize plăcute. Acesta este un aspect foarte bun al unei căsnicii de durată. Să aveți secrete nu este în regulă, însă să reușească să te surprindă din când în când cu o cină romantică, pentru care a trebuit să te ,,mintă” ca rămâne peste program la job, poate adauga frumusețe relației voastre de cuplu.

4. Nu este peroana perfectă, dar nu îți dorești pe altcineva. Nimeni nu este perfect, important este să fie ceea ce îți trebuie. Atâta timp cât îi poți suporta partenerului de cuplu defectele și puteți trecde împreună peste probleme, acesta este un semn clar al unei căsnicii de durată.

Sursa foto: lifehack.org

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top