Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt cele mai interesante experiente sexuale

Stiri

Care sunt cele mai interesante experienţe sexuale

Chiar dacă eşti într-o relaţie de lungă durată sau momentan vrei doar să te bucuri de circumstanţe, tot trebuie să încerci câteva dintre cele mai interesante experienţe sexuale.

Poate că la început nu ţi se va părea incitant, dar sexul la telefon chiar poate da un aer nou vieţii tale amoroase. Lasă-te purtata de val, iar atunci când partenerul tău este plecat de acasă cu probleme de serviciu, sună-l noaptea şi provoacă-l la o partidă de sex la telefon.

CITEŞTE ŞI: CE NU TREBUIE SĂ-I SPUI NICIODATĂ PARTENERULUI DE CUPLU

Ce vacanţă ar fi aceea, daca ai petrece câteva zile minunate într-un loc superb, însă fără să ai parte de amor? Sexul în vacanţă poate fi un lucru benefic pentru relaţie, deoarece vă apropie mai mult unul de celălalt şi vă face să fiţi mai romantici.

Daca eşti o fire curioasă, atunci achiziţionează-ţi una sau mai multe jucări sexuale dintr-un sex shop şi foloseşte-le alături de partenerul de cuplu. Acest mic truc vă poate scoate relaţia din impasul sexual în care vă aflaţi!

După o ceartă aprinsă cu partenerul, este posibil să simţi nevoia de a scăpa de sentimentele negative şi de a te relaxa. Şi pentru acest lucru există sexul de împăcare. Chiar şi asa, foarte mulţi dintre noi suntem încă supăraţi pe partenerul nostru pentru a ne mai putea gândi la sex.

Nu trebuie să vă planificaţi mereu activitatea sexuală şi chiar este mai incitant să îţi surprinzi partenerul cu o partidă sexuală neaşteptată. Poţi face asta chiar la prima oră a dimineţii, în duş, sau în miezul nopţi, trezindu-l cu sărutări pătimaşe.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top