Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cafeaua verde rezolvă o problemă cu care se confruntă 80% dintre femei

Cafeaua verde conține substanțe recunoscute în accelerarea procesului de ardere a grăsimilor precum și o serie de antioxidanți esențiali organismului nostru.

Principalul miracol al cafelei verzi este acidul clorogenic, cu 7% mai puternic decât la cafeaua prăjită. Acidul clorogenic contribuie la senzația de sațietate, blocând astfel pofta de mâncare. De asemenea, crește activitatea lipolitică, adică cea de ardere a grăsimilor, este de părere doctorul în farmacie și nutriționistul Patricia Lozano Velez, potrivit Cosmopolitan Spania.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE DESTIN VEI AVEA?

Pe piață există diferite variante sub care se vinde cafeaua verde: sub formă de pastile, lichid, cu minerale are potențează acțiunea acestei plante miraculoase, fără cafeină sau alături de alți compuși naturali.

Cafeaua verde este bogată în zinc, element principal în reglarea unui metabolism normal (o ardere a grăsimilor regulată plus conservarea proteinelor). De asemenea, același acid clorogenic activează și microcirculația în organism, implicată în mod direct în ”expulzarea” toxinelor, deci da, cafeaua verde este și un aliment detoxifiant.

Cafeaua verde este recunoscută de cercetători și pentru faptul că previne apariția unor boli precum diabetul zaharat de tip 2. De asemenea, previne formarea calculilor biliari și combate migrena, inclusiv cea extrem de puternică ce necesită medicație. Cafeaua verde întărește memoria și te ferește și de crunta boală Parkinson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top