Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Sfăt, plină de sânge într-un club din Mamaia! Ce a pățit

Staruri

Brigitte Sfăt, plină de sânge într-un club din Mamaia! Ce a pățit

Brigitte Sfăt a sosit la deschiderea unui club celebru de la Mamaia alături de soțul ei, Ilie Năstase. Toată lumea a văzut că vedeta este plină de sânge.

Chiar dacă au fost multe probleme în cuplul Sfăt-Năstase în ultimele luni și că se află în plin proces de divorț, Ilie și Brigitte au ales să petreacă împreună aceste zile libere.

Se pare că cei doi au trecut peste problemele care le-au zdruncinat cuplul și totul este mult mai bine acum.

Citește și: Brigitte Sfăt a dezvăluit motivul despărțirii de Ilie Năstase. Cine s-a băgat între ei

Asaltată de jurnaliști în fața localului, aceasta a uitat de julitura serioasă de la picior și a evitat să spună cum s-a lovit.

Soția lui Ilie Năstase a purtat o fustiță mini, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Întrebată de reporteri ce a pățit, Brigitte a părut surprinsă: „Aaaaaaa, da, m-am lovit! Nu știu cum!”

Brigitte Sfăt s-a îmbolnăvit pe fond nervos

Relația cu Ilie Năstase e ca un montagne-russe. Frumoasa brunetă a făcut noi dezvăluiri despre neînțelegerile dintre ea și celebrul tenismen.

Citește și: Drama neștiută a lui Brigitte Sfăt

„Intenţiile mele au fost bune, dar poate nu am făcut cum trebuie. Eu am văzut ce nu le place oamenilor la el şi am încercat să îi spun. De multe ori poate s-a făcut de râs pentru că anumite persoane, care îl ridicau în slăvi, i-au făcut rău. Mie mi-a păsat, dar am fost înţeleasă greşit.

A considerat că am greşit, am fost foarte dură. M-am luptat cu toţi interlopii, cu rromi, mi s-a pus şi cuţitul la gât. Trebuia să duc proiectul cu academia la bun sfârşit. Am stat mai mult acolo, când veneam acasă, veneam obosită acasă.

Ajunsesem să ne certăm de la nişte situaţii incredibile. M-am luptat cu Ilie pentru binele lui. Eu nu mai aveam timp de manichiură, să îmi fac părul, fiindcă munceam… după ce m-am îmbolnăvit, am început să ies mai des cu el.

Nu voi înceta niciodată să îl iubesc, eu îl iubesc, dar sunt situaţii peste care o femeie nu poate să treacă. Am acceptat multe şi de la fosta sa soţie şi acum regret, trebuie să ştii cu cine să fii bun şi cu cine să fii dur.

Eu şi Ilie suntem chemaţi la poliţie, respectiva femeie a minţit şi există un Dumnezeu, îl iubesc pe Ilie şi nu vreau să postez alte chestii.

Nu am băgat divorţ din cauza acestei domnişoare, a avut Ilie o atitudine care mie nu mi-a plăcut. Multe lucruri s-au schimbat când Ilie şi-a dat seamă că mă pierde.

Eu m-am îmbolnăvit la un moment dat, pe fond nervos. Sunt sigură că nici lui nu i-a fost uşor. Ajunsesem să mă ofilesc. Mă ofileam!”, a mărturisit Brigitte în urmă cu câteva zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top