Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Sfat, operata de urgenta: "Am aflat ca in corpul meu se dezvolta doua tumori si..."

Stiri

Brigitte Sfat, operata de urgenta: „Am aflat ca in corpul meu se dezvolta doua tumori si…”

In ultima vreme, au aparut numeroase speculatii despre adevarata stare de sanatate a sotiei lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat. Femeia i-a lamurit pe cei care comentau despre boala de care ar putea suferi chiar pe pagina sa de Facebook.

Sotia tenismenului este nevoita sa intre in sala de operatii dupa ce a depistat ca doua tumori se dezvoltau in organismul ei. Brigitte Sfat le-a cerut iertare tuturor pe pagina sa de Facebook si le-a multumit celor care i-au fost aproape in tot acest timp. Aceasta i-a cerut ajutor lui Dumnezeu sa depaseasca aceasta situatie, „sa indrepte lucrurile”.

„In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma, am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori si este necesara o interventie de extirpare. Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le-am gresit prin vorba sau prin fapta şi vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile.

ANDREEA BALAN SOCHEAZA! CE DECLARATIE A FACUT DESPRE FETITA DIN BURTICA EI

VALENTINA PELINEL A LUAT O DECIZIE GREU DE INTELES PENTRU ORICE MAMICA! CE SE INTAMPLA CU FIUL EI, CRISTIAN

Vreau sa-i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot, Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie si tot odata sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare”, a scris Brigitte pe contul ei de Facebook.

Brigitte-Sfat

Brigitte Sfat a fost Miss Top Model Romania in anul 2000 si este una dintre cele mai cunoscute vedete Playboy din tara noastra. A fost casatorita cu omul de afaceri timisorean Octavian Sfat, insa acesta a murit in 2002. Brigitte mostenise averea sotului ei si un copil minunat. Vedeta a devenit celebra dupa ce s-a casatorit cu tenismenul Ilie Nastase in anul 2010.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top