Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Sfat divorteaza de Ilie Nastase

Stiri

Brigitte Sfat divorteaza de Ilie Nastase

Brigitte Sfat a anuntat ca se desparte de tenismenul Ilie Nastase. Vedeta a recunoscut pe pagina personala de Facebook ca drumurile celor doi se despart.

Brigitte a reactionat in urma unor fotografii aparute pe site-ul wowbiz.ro in care Ilie Nastase apare alaturi de o blonda.

Brigitte Sfat, operata de urgenta: „Am aflat ca in corpul meu se dezvolta doua tumori si…”

„Dupa cum deja v-ati dat seama, drumul meu si al sotului meu se cam desparte pentru ca eu am propriile mele probleme, de sanatate, si nu imi pot permite sa ma mai las pe locul doi….

Alegerea a facut o ca de obicei, el”, a scris Brigitte Sfat pe Facebook.

Mai jos, postarea de pe Facebook

ilie-nastase-1

Brigitte Sfat, divort cu probleme de sanatate

„In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma, am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori si este necesara o interventie de extirpare. Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le-am gresit prin vorba sau prin fapta şi vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile.

Vreau sa-i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot, Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie si tot odata sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare”, a scris recent vedeta pe Facebook.

ilie nastase-2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top