Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Năstase, replică dură pentru Ilie Năstase. Pentru ce se roagă acum timișoreanca

Staruri

Brigitte Năstase, replică dură pentru Ilie Năstase. Pentru ce se roagă acum timișoreanca

Brigitte Năstase a fost ieri la tribunal pentru o nouă înfățișare în procesul divorțului intentat de brunetă.

Timișoreanca ne-a confirmat ieri, în exclusivitate informația apărută pe surse. Ilie Năstase a avut o reacție destul de dură în legătură cu acest subiect. A spus jurnaliștilor că are treburi mai importante de făcut decât să se ocupe de divorț.

„Da, e adevărat că am fost la tribunal. Am fost la proces într-adevăr. Sunt destul de afectată și nu pot să vorbesc despre acest subiect. Nu o să vorbesc cu nimeni despre acest subiect. Le mulțumesc jurnaliștilor pentru înțelegere. Voi detalia când va fi necesar”, ne-a spus ieri Brigitte Sfăt.

„Nu știu cum va decurge acest proces”

„Nici eu nu ştiu care este situaţia în momentul de faţă, am ieşit două zile, a venit şi Ilie. În momentul de faţă nu ştiu cum va decurge acest proces, viaţa e plină de imprevizibil. Vom vedea care va fi sfârşitul.

Sunt supărată pe el în momentul de faţă, multe cuvinte m-au rănit, orice cuvânt are şi reversul lui. Ilie este un prieten desăvârşit, voi fi alături de el, avem multe proiecte împreună, chiar dacă nu avem copii.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Brigitte Sfăt confirmă înfățișarea de la tribunal pe care a avut-o astăzi cu Ilie Năstase: „Da, am fost la proces”

Brigitte Sfăt s-a îmbolnăvit din cauza infidelităților lui Ilie Năstase: „Nu am băgat divorț din cauza acestei domnișoare”

Îl rog pe Dumnezeu să am puterea să iert, uneori mă simt rănită, dar cred că sunt un om foarte bun.

Nu mi-aş dori să se termine, mi-aş dori ca lucrurile să devină mai frumoase, dar fiecare gest este interpretat… fiind persoane publice şi amândoi avem orgolii.

Probabil că în final vom ajunge să căutăm în altă parte liniştea”, a declarat astăzi la „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

Relația dintre Ilie Năstase și Brigitte a devenit una de interes pentru publicul din România, asta după ce amândoi au ales să își spele rufele în public. Cele două vedete s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în ultima vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top