Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Beyonce este insarcinata cu gemeni!

Beyonce tocmai a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara, iar de data aceasta, artista asteapta gemeni.

Vedeta a tinut totul secret, la fel ca si la prima sarcina, insa a dezvluit ca va fi din nou mama prin intermediul unei fotografii emotionante.

„Am vrea sa impartim dragostea noastra si fericirea. Am fost binecuvantati de doua ori. Suntem extrem de recunoscatori ca familia noastra va mai creste cu doi copii si va multumim tuturor pentru urarile voastre. Familia Carter”.

Beyonce

Beyonce

Beyonce si Jay Z au inceput o relatie in anul 2002, atunci cand artista a aparut in videoclipul artistului drept iubita sa, iar zvonurile au izbucnit imediat.

Pe 4 aprilie 2008, cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie privata. Iar intr-unul dintre concertele lor au dezvaluit pentru prima data imagini de la nunta pentru cei care credeau ca ceremonia nu a avut loc niciodata.

In anul 2010 sau 2011, Beyonce a pierdut o sarcina.  Acest lucru a fost unul dintre cele mai grele lucruri pentru ea, iar mai apoi a ramas insarcinata la Paris.

Beyonce mai are o fetita, pe nume Blue Ivy

Sarcina a fost considerata una controversata, mai ales ca artista a aparut in timpul unei emisiuni TV, iar burtica sa a avut o forma extrem de ciudata.

Pe 7 ianuarie 2012, artista a devenit mama pentru prima data a fetitei pe care a numit-o Blue Ivy Carter. Zvonurile despre o posibila despartire a lor au fost numeroase in ultimii ani. Insa, de fiecare data, cei doi au dezmintit faptul ca ar avea probleme in cuplu.

Articole pe aceeasi tema:

Beyonce, din nou mama: ”Ceasul a inceput sa ticaie”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top