Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Beyonce, din nou mama: ”Ceasul a inceput sa ticaie”

Dupa ani intregi in care fanii au asteptat cu sufletul la gura sa afle o veste de la artistii lor preferati, ziua cea mare a venit.

Dupa ce au devenit parintii lui Blue Ivy in anul 2012, mai multe publicatii au dezvaluit ca Beyonce si sotul sau, Jay Z, asteapta un nou copil.

Pana acum, zvonurile insa au fost unele false. De data aceasta, o noua veste cutremura lumea muzicala din America.

Se pare ca cei doi artisti se gandesc foarte serios sa adopte un copil si sa ii ofere astfel lui Blue Ivy un fratior sau o surioara.

”Intotdeauna si-au dorit sa aiba mai mult de un copil si nu vor sa fie o diferenta mult prea mare intre Blue Ivy si bebelus. Beyonce a adorat sa fie insarcinata, insa acest lucru si stiu deja ca ceasul a inceput sa ticaie”, a dezvaluit o sursa pentru revista OK!

Beyonce si Jay Z au inceput o relatie in anul 2002, atunci cand artista a aparut in videoclipul artistului drept iubita sa, iar zvonurile au izbucnit imediat.

Pe 4 aprilie 2008, Beyonce si Jay Z s-au casatorit intr-o ceremonie privata, iar intr-unul dintre concertele lor au dezvaluit pentru prima data imagini de la nunta pentru cei care credeau ca ceremonia nu a avut loc niciodata.

In anul 2010 sau 2011, Beyonce a pierdut o sarcina, iar acest lucru a fost unul dintre cele mai grele lucruri pentru ea, iar mai apoi a ramas insarcinata la Paris.

Sarcina a fost considerata una controversata, mai ales ca Beyonce a aparut in timpul unei emisiuni TV, iar burtica sa a avut o forma extrem de ciudata.

Pe 7 ianuarie 2012, artista a devenit mama pentru prima data a fetitei pe care a numit-o Blue Ivy Carter. Zvonurile despre o posibila despartire a lor au fost numeroase in ultimii ani, insa de fiecare data cei doi au dezmintit faptul ca ar avea probleme in cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top