Connect with us

Revistateo.ro

Beyonce este însărcinată?

Star

Beyonce este însărcinată?

Beyonce este însărcinată? Au apărut pe internet poze în care se vede că artista are burtică. Fanii au început imediat să creadă că îndrăgita cântăreață va deveni din nou mămică.

Beyonce este însărcinată? Ce i-a făcut pe fani să creadă lucrul acesta?

Se pare că Beyonce va deveni din nou mămică. Zvonurile nu au fost confirmate încă de artistă sau de soțul ei, Jay-Z. Dacă este adevărat, atunci cei doi vor deveni părinți pentru a patra oară. Mai au împreună trei copii. Anul trecut, îndrăgita cântăreață a adus pe lume gemeni. Acum se pare că este din nou însărcinată.

În timpul turneului din Europa, Beyonce și Jay-Z și-au surprins fanii. Artista a purtat haine care au lăsat la vedere burtica ce pare să fie de gravidă. Imediat ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, fanii au început să intre la bănuieli.

În cadrul turneului, Beyonce a purtat una dintre ținutele care o reprezintă. Numai că de data aceasta s-a văzut burtica ce pare să fie de gravidă. În timpul turneului din Scoția, Beyonce a purtat un body mulat, nude. Acea țiută a scos în evidență silueta vedetei.

CITEȘTE ȘI: Stilistul lui Beyonce te invata sa faci un selfie perfect
CITEȘTE ȘI: Trucuri de frumusețe de la Beyonce, Gwen Stefani și alte celebrități

Nu a durat mult până când au luat naștere zvonurile potrivit cărora Beynce și Jay-Z vor deveni din nou părinți. De asemenea, cântăreața a purtat și mai multe pelerine, ceea ce le-a dat și mai mult fanilor de bănuit. Internauții sunt de părere că acele ținute au fost purtate special pentru a ascunde burtica de gravidă.

Se știe, totuși, că Beyonce ține mult la viața sa personală. Și nu face dezvăluiri de acest gen. În trecut, când era însărcinată, a făcut anunțul cu două săptămâni înainte de a aduce pe lume copiii. Astfel, fanii sunt de părere că dacă într-adevăr este vorba despre o sarcină, poate vestea va fi confirmată mai târziu de Beyonce și soțul ei.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top