Connect with us

Revistateo.ro

Baiatul care canta mai bine decat Beyonce face senzatie pe Internet - VIDEO

Stiri

Baiatul care canta mai bine decat Beyonce face senzatie pe Internet – VIDEO

Asa cum elevii isi depasesc profesorii, fanii pot uimi atat de tare incat sa ii bage in buzunar pe cantaretii lor preferati. Asta a facut un baiat din Filipine, care a surprins pe toata lumea cantand una din cele mai cunoscute melodii ale celebrei Beyonce.

Se intampla si lucruri frumoase in lume. Tot mai multe persoane isi inving teama si isi expun talentul in public, iar asta ii ajuta mai ales pe cei care vor sa ajunga cineva si nu au posibilitati.

Poate fi si cazul unui baietel din Filipine, mare fan Beyonce, care a preferat sa cante intr-un spatiu public strangand lumea in jurul sau. Toti au ramas cu gura cascata in momentul in care l-au auzit cantand si, cu siguranta, vocea sa a ajuns pana la urechile cunoscutei Beyonce.

Micutul a cantat intr-un centru comercial din tara asiatica. Acesta i-a incantat pe clientii mall-ului cu piesa „Listen” a cantaretei americane.

Beyonce Giselle Knowles-Carter este una dintre cele mai cunoscute cantarete R&B din lume, castigatoarea premiilor MTV din acest an. Beyonce s-a lansat in postura de componenta a trupei Destiny’s Child, formatia de fete cu cele mai mari vanzari din istorie.

In anul 2003, cantareata a ales cariera solo, iar succesul de care se bucura de mai bine de 13 ani este dovada ca a facut cea mai buna alegere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top