Connect with us

Revistateo.ro

Este cel mai sudat cuplu din lumea artistică și nimeni nu se aștepta ca el să o înșele: „Îmi cer iertare, am fost un afemeiat”

Star

Formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea artistică și nimeni nu se aștepta ca el să o înșele: „Îmi cer iertare, am fost un afemeiat”

Sunt iubiți și cunoscuți în toată lumea. Nimeni nu s-ar fi gândit că în spatele bucuriei de pe scenă se ascund unele probleme în relația lor.

Vorbim de Jay Z și Beyonce. Jay Z a recunoscut că a înşelat-o pe Beyonce. Dezvăluirile după ce, timp de mai mulţi ani, au existat zvonuri în acest sens.

Cei doi artişti au mai dat indicii cu privire la problemele lor în piesele pe care le-au lansat. Însă aceasta este pentru prima dată când unul dintre ei confirmă public infidelităţile.

În cadrul unui interviu, Jay Z a vorbit şi despre faptul că, alături de Beyonce, a făcut terapie de cuplu. Totul, pentru a reuşi să îşi salveze căsnicia, informează click.ro.

„Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole”, spune Jay-Z.

În ciuda faptului că cei doi se îndepărtaseră destul de mult, tocmai muzica a fost cea care i-a adus din nou împreună, a mai explicat rapperul.

Jay Z şi Beyonce sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria muzicală. Cei doi au împreună trei copii, pe Blue Ivy şi gemeni Rummi şi Sir.

Recomandare: Trucuri de frumusețe de la Beyonce, Gwen Stefani și alte celebrități

Sunt frumoase, au corpuri de invidiat și pe lângă toate astea sunt și celebre! Nu toate se mențin frumoase cu autorul operațiilor estetice. Unele dintre ele urmează cu strictețe anumite obiceiuri în materie de beauty. Iată trucurile lor de frumusețe!

CITEȘTE ȘI: Beyonce lansează dieta de 22 de zile

Trucuri de frumusețe de la vedete

BEYONCE susține că reușește să aibă mereu un ten impecabil, deși folosește multe produse de make-up. Vedeta susține că are mereu la îndemână o cremă hidratantă, fără de care nu pleacă niciunde.

GWEN STEFANI este cunoscută pentru buzele ei perfecte. Cântăreața spune că folosește două tipuri de ruj: unul mat peste care aplică unul cremos.

GWYNETH PALTROW, de pildă, ulei Omega 3. „Îmi place cum se vede uleiul pe tenul meu”, a declarat vedeta pentru o revistă de modă din afară.

KATE MOSS scapă de cearcăne folosind cuburi de gheață și felii de castravete. Acesta e secretul care îi menține tenul impecabil.

KATE WINSLET are mereu în trusa ei de înfrumusețare o cremă pentru ochi. Îi este foarte utilă mai ales atunci când călătorește.

SCARLETT JOHANSSON începe întotdeauna cu o bază mată a machiajului, apoi plusează cu multă strălucire.

TAYLOR SWIFT folosește crema de noapte și în timpul zilei sau dimineața imediat după ce se trezește. Acesta e unul din trucurile ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top