Connect with us

Revistateo.ro

Beyonce este cea mai bine plătită femeie din industria muzicii în 2014

Inedit

Beyonce este cea mai bine plătită femeie din industria muzicii în 2014

Cred că știm cu toții că Beyonce a avut un an incredibil. Ca drept dovadă buzunarele ei sunt din ce în ce mai pline. Cu un album-surpriză care a bătut toate recordurile, două turnee sold-out și numeroase proiecte profitabile, Queen Bey deține locul 1 din Topul celor mai bine plătite femei din industria muzicii în 2014, potrivit Forbes.

Lăsându-le cu mult în urmă pe Taylor Swift, Rihanna și Jennifer Lopez, Beyonce a câștigat anul acesta nici mai mult nici mai puțin de 115 milioane de dolari, în pare parte datorită turneelor inaternaționale Mrs Carter Tour și On the Run Tour. Conform Forbes, anul acesta Beyonce a dominat piața de afaceri și datorită colaborărilor cu H&M și Pepsi.

CITEȘTE ȘI: KRIS JENNER VORBEȘTE DESPRE DESPĂRȚIREA DE BRUCE

A doua în top, după Beyonce, este Taylor Swift care a câștigat 64 de milioane de dolari, iar următoarea este Pink cu 52 de milioane de dolari. Următoarele artiste de pe listă sunt Rihanna, J.Lo și Miley Cyrus.

Deși anul se apropie de final, Beyonce nu dă semne că ar face vreo pauză. Tocmai a dat drumul ediției platinum a ultimului album lansat, în formă digitală, pe iTunes. Beyonce. The Platinum Edition va fi disponibil în formă fizică pe 24 noiembrie și include 2 piese noi, 4 remixuri noi, 10 show-uri live, 2 albume foto, calendarul pe anul 2015, 17 videoclipuri și 20 de piese.

Așadar nu există nici o îndoială că 2014 este anul frumoasei Beyonce. Să vedem ce ne pregătește pentru 2015!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top