Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile ULUITOARE pentru sanatate ale LAPTISORULUI DE MATCA

Naturiste

Beneficiile ULUITOARE pentru sanatate ale LAPTISORULUI DE MATCA

Laptisorul de matca este un produs natural facut de albine si este folosit ca hrana pentru regina. Este, practic, o combinatie intre miere, polen si enzime din gatul albinelor.

Laptisorul de matca este bogat in vitamine (B5, B6), amino acizi si inclusiv amino acizi esentiali. Iata proprietatile uluitoare ale laptisorului de matca pentru sanatate.

REDUCE COLESTEROLUL
Potrivit studiilor medicale si cercetarilor recent, laptisorul de matca reduce nivelul colesterolului din sange. Daca veti consuma in fiecare zi pana la 100 mg de laptisor de matca, nivelul de colesterol se va reduce cu 14%.

CITESTE SICE PATESTI DACA MANANCI MIERE SEARA

COMBATE CANCERUL
Consumul de laptisor de matca poate fi benefic in prevenirea cancerului. S-a descoperit ca laptisorul de matca blocheaza efectul de crestere pe care bisfenolul A (BPA), un estrogen de mediu, il are asupra celulelor de cancer la san MCF-7. Alte studii sugereaza ca laptisorul de matca poate suprima fluxul sangvin care hraneste tumorile.

AJUTA LA PERFORMANTE SEXUALE
Laptisorul de matca imbunatateste viata sexuala. Acesta stimuleaza productia de estrogen (hormon feminin) si ajuta la regularizarea ciclurilor menstruale. In plus, laptisorul de matca imbunatateste si calitatea spermei si stimuleaza apetitul sexual.

ITI MENTINE PIELE SANATOASA
Acest produs minune al albinelor este folosit pentru ingrijirea pielii, de secole. Compusii ani-imbatranire si elementele revigorante din laptisorul de matca iti fac pielea mai fina si mai rezistenta la infectii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top