Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiilor sucurilor alcaline

Detoxifiere

Beneficiile sucurilor alcaline

Beneficiile sucurilor alcaline. Există numeroase studii care arată co  alimentație alcalină poate să îmbunătățească considerabil starea de sănătate.  Sucurile alcaline sunt preparate din multe legume de culoare verde, verdețuri și alte fructe cu un PH peste 7. Probabil că cel mai mare avantaj al acestora este acela că detoxifică organismul și îl curăță, pregătindu-l pentru o dietă mai strictă de detoxifiere dacă este cazul. Astfel se elimină mai ușor toxinele și corpul primește numeroși nutrienți importanți.

CITEȘTE ȘI: REȚETE SIMPLE PENTRU DETOXIFIERE

Fructele și legumele din care se prepară aceste sucuri cresc nivelul de energie și oferă organismului tot ceea ce este necesar pentru buna funcționare. Printre acestea se numără: spanacul, varza kale, castraveții, avocado, broccoli, țelina, ardeiul gras roșu, lămâia și ardeiul iute. Acestea îți revitalizează corpul și echilibrează nivelul PH-ului. Nivelul PH-ului îți arată dacă organismul este într-o stare acidă sau alcalină. Sucurile verzi pot aduce corpul într-o stare alcalină.

Tranformând legumele și fructele în suc ajuți corpul să le absoarbă mai rapid. Atunci când toți nutrienții se absorb rapid în sânge, tu te simți mai ușoară, dar ești mai activă pe parcursul întregii zile. Acest lucru ajută foarte mult și sistemul digestiv să funcționeze mai bine.

Sucurile alcaline te ajută să pierzi în greutate. Toate legumele verzi și fructele din care sunt făcute îți dau energie și îți oferă nutrienții de care ai nevoie, fără să te încarce și fără să îngreuneze întregul mecanism al corpului. Astfel te asiguri că nu vei consuma extra calorii și vei avea parte și de sucuri delicoase, naturale, proapete. Sunt perfecte pentru o gustare, pentru micul dejun, sau pentru clipele în care vrei să te tratezi cu ceva gustos, dar sănătos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top