Connect with us

Revistateo.ro

Se stie deja ca ghimbirul are numeroase beneficii asupra sanatatii. Insa are un impact favorabil si asupra frumusetii. Afla cum te poate ajuta.

Frumusete

Beneficiile ghimbirului asupra frumusetii

Ghimbirul este cunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra organismului. Te ajuta sa combati raceala si, de asemenea, este un remediu natural pentru problemele digestive. Dar stii care sunt beneficiile ghimbirului asupra frumusetii?

Beneficiile ghimbirului. Cum te poate ajuta?

Estompeaza cicatricile. Poti estompa cicatricile albe sau mai deschise la culoare decat pielea. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de ghimbir si sa masezi usor cicatricea. Lasa sucul de pe piele sa se usuce. Poti folosi aceasta metoda o data sau de doua ori pe zi si in doua saptamani se pot observa schimbarile, spun cei care au incercat acest remediu.

Intinereste pielea. Indiferent daca manaci ghimbirul sau il folosesti pentru a face masti faciale, rezultatul este acelasi. Iti va intineri pielea. De asemenea, ii va oferi o anumita elasticitate. Acest lucru se datoreaza antioxidantilor pe care ii contine ghimbirul.

Ajuta la cresterea parului. Imbunatateste circulatia din zona scalpului, deci parul tau va creste mai repede. Ghimbirul contine vitamine, minerale si acizi grasi care intaresc radacina si previn caderea parului. Asadar, poti folosi ghimbirul pentru a face masti pentru par.

Combate matreata. Ghimbirul te poate ajuta sa scapi de matreata. Poti sa iti masezi scalpul cu ulei de ghimbir. Sau poti face o masca folosind doua parti de ghimbir ras si trei parti de ulei de masline sau de susan. Lasa masca sa actioneze 15-25 de minute, apoi iti poti clati parul. Este indicat sa aplici masca de doua ori pe saptamana si vei putea scapa de matreata.

Reduce celulita. Pe langa faptul ca ajuta la detoxifierea organismului, ghimbirul te ajuta sa reduci celulita. Acest lucru se datoreaza faptului a stimuleaza circulatia si tonifiaza pielea. Il poti include in diferite masti de corp si, in timp, vei observa ca celulita nu mai este la fel de vizibila.

Articole pe aceeasi tema:

Printre proprietatile ghimbirului se numara si imblanzirea cancerului

Uite ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic apa cu ghimbir

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top