Connect with us

Revistateo.ro

Bautura tineretii reteta chinezeasca a unui elixir minune 2

Stiri

Băutura tinereţii: reţeta chinezească a unui elixir minune

Băutura tinereţii este consumată şi de vedetele de la Hollywood, care nu împărtălesc cu nimeni reţeta chinezească a elixirului minune.

Toate vedetele de pe micul ecran care se laudă că sunt frumoase şi sănătoase timp îndelungat de vreme, au introdus în dieta lor zilnică băutura tinereţii preparată după o reţetă chinezească. Printre vedetele care o consumă se numără Madonna şi Gwyneth Paltrow. Totuşi, specialiştii americani spun că nu există studii care să arate ca ea ar preveni cancerul.

CITEŞTE ŞI: BĂUTURA INCREDIBILĂ CARE REDUCE COLESTEROLUL ŞI PREVINE CANCERUL

Se spune despre această băutură a tinereţii că poate face minuni pentru sănătatea corpului tău. Printre beneficile ei se numără scăderea în greutate, un somn liniştit, creşterea părului şi chiar prevenirea cancerului.

Elixirul este preparat din ceai fermentat cu drojdie şi bacterii similare cu cele din ciuperci. Kombucha este folosita de mii de ani de chinezi, care o apreciază pentru beneficile aduse sănătatii lor.

Băutura conţine numeroşi micronutrienţi şi acizi, inclusiv vitamina B, antioxidanţi şi acizi gluconici. Dcotorul Ariel Ostad, membru al Academiei Americane de Dermatologie, spune că această băutură este apreciată pentru impactul ei pozitiv asupra sistemului imunitar, al ficatului şi al frumuseţii pielii.

Trebuie să avem totuşi mare atenţie, dacă băutura nu este preparăta cum trebuie, aceasta poate conţine substanţe ce pot declanşa unele afecţiuni. În SUA, băutura există şi sub formă comercială, specialiştii recomandând consumul formei ei pasteurizate. Unele produse de acest fel conţin şi zahăr adaugat, ceea ce nu este tocmai bine pentru sănătate, căci ele pot creşte glicemia. Astfel, cel mai sigur este pregătită de către un medic nutriţionist care are cunoştiinţe despre acest elixir al tinereţii denumit de către chinezi Kombucha.

Sursa foto: hungryforchange.tv

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top