Connect with us

Revistateo.ro

Bautura naturala care iti curata vasele de sange

Detoxifiere

Bautura naturala care iti curata vasele de sange

Risc mare de infarct si de deces. Poate suna brutal, dar la asta duce o circulatie proasta a sangelui. Daca nu ai grija de organul vital – inima, risti foarte mult! Si de ce sa se intample asta cand poti sa consumi zilnic o bautura naturala care iti curata vasele de sange? Iata cum o prepari!

Multi oameni sufera de afectiuni ale sistemului circulator, risca sa faca un atac de cord sau deja au trecut prin primele semne ale unui infarct. Totul se datoreaza unor artere infundate. Si cand te gandesti ca este atat de simplu sa previi asta! O alimentatie rationala te ajuta mult in combaterea acestor probleme si, pe langa aceasta, exista un remediu cu ingrediente pe care le ai la indemana.

Acesta metoda naturala este mult mai benefica decat medicamentele si te ajuta sa reduci riscul de a face un atac de cord. Iata de ce ai nevoie pentru a prepara o bautura naturala care iti curata vasele de sange, recomandata de healthylivinghouse.com:

Citeste si: Un simptom surprinzator te anunta daca faci infarct

Incearca si acest ingredient care te scapa de durerile de genunchi!

150 de grame de ghimbir ras
150 ml zeama de lamaie
100 ml de suc de ceapa (daca nu ai aparat pentru a face suc, da ceapa pe razatoare si stoarce sucul folosind un tifon steril)
150 ml otet de mere
3 linguri de miere

Amesteca ingredientele – MAI PUTIN MIEREA – intr-un vas si pune-l pe foc, la cea mai mica treapta. Amesteca din cand in cand si lasa pentru aproximativ jumatate de ora pe aragaz, pana cand tot amestecul se reduce cam la jumatate. Dupa ce sa raceste, pune trei linguri de miere si amesteca bine.

Vei pune bautura naturala intr-un recipient pe care il vei tine la frigider. Poti consuma bautura imediat – se ia o lingura din acest tratament in fiecare dimineata pe stomacul gol. Nu are, intr-adevar, cel mai bun gust, dar este foarte important sa consumi acest remediu zilnic! Te ajuta sa cureti vasele de sange si sa fii mai sanatos!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top