Connect with us

Revistateo.ro

O familie din regatul Unit a cumparat un scaun de la o licitatie cu doar 6 dolari.

Inedit

Au cumparat un scaun cu doar 6 dolar. Nu o sa-ti vina sa crezi ce au descoperit dupa 16 ani

O familie din Regatul Unit, care a cumparat un scaun vechi la o licitatie pentru doar cativa dolari, au ramas socati cand au descoperit diamante ascunse in interiorul buretelui.

Angela Milner-Brown, in varsta de 50 de ani, si sotul sau, Angus Milner-Brown, in varsta de 47 de ani, au povestit ca au cumparat scaunul in urma cu 10 ani de la o licitatie si au platit pentru el 6 dolari.

Pentru ca scaunul se invechise si era intr-o stare proasta, ei au decis sa-l duca in podul casei, unde a stat acolo 6 ani.

Intr-o zi, insa, cei doi soti s-au gandit sa renoveze interiorul locuintei si si-au amintit de scaunul din pod, pe care si-l dorisera foarte mult. Asa ca, Angus a decis sa-l spele si sa-l aseze din nou in casa.

Barbatul a dus scaunul la o curatatorie profesionala si apoi l-a adus acasa. Nu i-a spus sotiei nimic despre uimitoarea descoperire, insa a inceput sa o surprinda oferindu-i cadou bijuterii cu diamante, la ocazii speciale.

Sotia a inceput sa devina suspicioasa, pentru ca nu intelegea de unde are barbatul ei bani pentru astfel de bijuterii. Atunci el i-a marturisit ca a gasit mai multe diamante ascunse in buretele scaunului.

Cei doi soti au luat scaunul si bijuteriile si au mers la un specialist, care a evaluat bunurile la suma de 6000 de dolari.

Asadar, dupa 16 ani de la cumpararea unui scaun cu doar 6 dolari, familia a castigat alte 6000 de dolari.

Citeste si: Descoperire socanta la o ecografie

O mamica de 21 de ani din Londra a avut parte de socul vietii sale. Uite ce a aflat dupa ce s-a uitat pe imaginile de la ecografie.

Jade Hornsby era insarcinata in 30 de saptamani cand a facut o descoperire socanta la ecografie. Ca orice mama grijulie, Jade mergea des la doctor ca sa vada cum evolueaza sarcina.

Cand bebelusul din burta a implinit 30 de saptamani, mama a mers din nou la medic pentru noi recomandari, insa nu imaginea bebelusului a impresionat-o, ci persoana care ‘aparea’ in poza. Jade l-a observat pe bunicul bebelusului sarutand micuta nenascuta. Jack, tatal lui Jade, murise in 2007, insa a aparut dupa cativa ani pentru a binecuvanta sarcina, asa cum sustine femeia.

Prima reactie a fost una de soc, femeia nestiind ce sa spuna si avea impresia ca este vorba despre o iluzie optica. Medicii sustin ca, intr-adevar, imaginile de la ecografie pot fi interpretate in felul in care parintii au vazut lucrurile. „Nu ne-a venit sa credem. Sarutul acela parca era un ritual de binecuvantare a nepotelei pe care nu o va cunoaste niciodata”, a explicat femeia pentru The Mirror.

„E de-a dreptul socant. In imagine apare chipul lui Jack, iar fata lui era mai clara decat imaginea fetitei”, sustine femeia. Puteti vedea mai jos fotografia misterioasa realizata in urma unei ecografii 4D, cand micuta Lacey-Nae avea 7 luni si jumatate.

Descoperire socanta la o ecografie-1

Micuta Lacey, la 3 ani de la nastere

Descoperire socanta la o ecografie

Tu ce parere ai despre acest caz misterios?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top