Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Politia a facut o descoperire socanta intr-o cutie. Cazul care a devenit cunoscut in toata lumea

In urma cu 60 de ani, Politia a facut o descoperire socanta care le-a inghetat sangele in vene. Un baietel a fost gasit intr-o cutie de carton, iar misterul din jurul sau a devenit cunoscut in intreaga lume.

In timp ce o familie probabil ca a suferit ani intregi din cauza ca fiul lor a disparut, politistii au incercat inca de atunci sa aduca putina liniste acelor persoane si sa descopere cine l-a omorat pe copil.

Autopsia a aratat faptul ca micutul a fost abuzat fizic, iar anchetatorii l-au gasit plin de rani pe intreg corpul.

La sase decenii de la cumplita descoperire, politia din Philadelphia nu a reusit inca sa rezolve acest caz care s-a transmis din generatie in generatie.

Numit “copilul necunoscut al Americii”, acest caz ramane unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei Americii, mai ales ca pana acum sunt doar cateva cazuri nerezolvate.

Primele teste care s-au facut pe corpul copilului au aratat faptul ca acesta suferea de malnutritie, cel mai probabil din cauza faptului ca a fost abuzat.

De asemenea, inainte de a fi omorat, criminalul i-a taiat parul baiatului pentru a fi mai greu de recunoscut de catre rude si pentru a ingreuna munca anchetatorilor.

Ranile si cicatricile proaspete gasite pe intreaga suprafata a corpului au relevat faptul ca cel care a facut acest lucru avea experienta in chirurgie, mai ales ca erau taieturi perfecte.

Descoperire socanta / foto: Youtube

Descoperire socanta / foto: Youtube

Anchetatorii i-au luat copilului amprente, precum si mai multe lucruri pe care le-au gasit asurpa sa pentru a incerca sa le compare cu probele prelevate de la rudele celor care au anuntat disparitia unui baietel.

 

Desi mass-media a fost anuntata de gasirea unui baietel si cazul a devenit unul celebru in intreaga tara, indentitatea copilului nu a putut fi descoperita nici pana acum. Disperati de faptul ca nu vor gasi criminalul si nici nu vor afla cine este copilul, intr-o ultima incercare, politia a dezvaluit o fotografie cu copilul mort, insa fara succes.

Anul acesta, un software de recunoastere faciala a dezvaluit cum ar fi aratat copilul.

In 1955, un baietel in varsta de trei ani a fost rapit din fata unui supermarket si pentru ca descrierea lui era asemanatoare cu cea a baietelului gasit in cutie, s-a crezut ca este vorba despre  aceeasi persoana.

Investigatiile facute au demonstrat insa faptul ca nu este vorba despre Steven, baietelul de trei ani, care avea o afectiune la rinichi si era sub tratament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top