Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt cele mai scumpe bijuterii din lume

Inedit

Iată care sunt cele mai scumpe bijuterii din lume

V-ați întrebat vreodată cum arată cele mai prețioase bijuterii din lume și cui aparțin acestea? Iată câteva dintre ele!

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PORȚI PERLELE ANUL ACESTA

Diana Rings

Inelul Prințesei Diana este purtat acum de Kate Middleton. Acesta costă aproximativ 38488 $ și a fost dăruit prințesei de către soțul său Prințul Charles.

Tiara-and-Pecten-Shell-Shaped-Brooch

Broșa și tiara Reginei Maria a României se numără și ele printre cele mai scumpe bijuterii din lume. Broșa a fost lucrată de Carl Faberge, în formă de inimă și decorată cu coroana reginei.

Emerald-and-Diamond-Necklace

Colierul Reginei Maria Jose, din diamante și smaralde se află printre numeroasele bijuterii prețioase care au sporit populariteta reginei care le deținea. Bijuteria conține aproximativ 50 de smaralde și numeroase diamante.

Art-Deco-Necklace-With-Diamonds

Acest colier superb cântărește aproximativ 45 de tone și a fost confecționat inițial pentru iubitul elefant din Maharaj. Ulterior a fost dăruit dansatoarei spaniole Anita Delgado.

eugenie1

Această broșă i-a aparținut lui  François Kramer încă din 1855. Inițial ea a fost creată pentru împăratul Napoleon și soția sa Eugenia.

Queen-Marys-Diamond-Riviere-and-La-Peregrina-Pearl

Colierul Reginei Maria cu diamante Riviera, este considerat unul dintre bijuteriile unice în lume, iar valoarea sa a fost estimată la 1,828,224 $. A aparținut Mariei, prima femeie guvernator a Angliei.

Rare-Diamonds-Jewels-Displayed-Ahead-Sothebys-N7aEpvg95isl

Acest inel este evaluat la prețul de 3.8 milioane de dolari și este considerat unul dintre cele mai prețioase bijuterii din lume datorită faptului că are un diamant verde de aproximativ 2.52 de carate.

Marie-Antoinette-Necklace

Colierul Reginei Marie Antoinette se numără și el printre cele mai prețioase bijuterii din lume, având o valoare estimată la 3.7 milioane de dolari

1 Comment

1 Comment

  1. BOSIOCIU

    2016-08-04T15:06:48+03:00 at 2016-08-04T15:06:48+03:00

    „Acest colier superb cantareste 45 Tone … ” cu mult mai putin decat prostia Cristinei Bosioc, care colporteaza asemenea nazbatii, traduse prost si intelese si mai putin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top