Connect with us

Revistateo.ro

Ea isi dorea un colier cu diamante. Vanzatoarea i-a spus viitorului ei sot cine era, de fapt, femeia

Cuplu

Ea isi dorea un colier cu diamante. Vanzatoarea i-a spus viitorului ei sot cine era, de fapt, femeia

El si ea la magazinul de bijuterii. Ea isi dorea din toata inima un colier cu diamante, obiect la care visa de mica. Ii spunea ca nu are pretentii foarte mari de la el, ca nu ii cere nimic altceva si vrea ca nunta sa fie cat mai modesta. Zis si facut. Ce-i drept, barbatul nu i-a facut pana acum niciun cadou luxos, pentru ca femeia refuza orice. Ii spunea ca nu vrea sa isi faca o imagine proasta, ca nu e deloc materialista.

Totul s-a schimbat pana in ziua cand cei doi au ajuns la un magazin de bijuterii. Tanti Tamara, vanzatoarea de la acel magazin, a recunscut-o din prima pe femeie. „Era exact ea. Acelasi comportament, aceeasi atitudine. Nu imi venea sa cred. Oricum, nu ma interesa foarte tare ce se intampla cu ei. Toata lumea o stie in cartier pe Loredana si eu nu am facut altceva decat sa imi vad de afacere.

SCRISOAREA UNEI FEMEI RANITE – 5 adevaruri dureroase pe care i le-a spus inima

O mireasa a cazut pe strada in drum spre nunta. Reactia sotului i-a socat pe toti

Stiam ce se va intampla si puteam sa bag mana in foc ca baiatul ala chipes cu care a venit va disparea in scurt timp din viata ei. Noi ii spunem strangatoarea de diamante (adica eu si colegul meu de la bijuterii)”, incepe povestirea Tamara.

Tanti Tamara nu a vrut sa se bage, dar o intamplare din viata ei a facut-o sa reactioneze

La doua zile dupa ce Loredana, ‘strangatoarea de diamante’, a pasit in magazinul ei, Tamara isi vede fiul descumpanit. Acesta ii spune ca nu mai suporta situatia financiara grava in care a ajuns cu viioarea lui sotie si ca zilnic au certuri. Sunt zile in care nu au ce manca, perioade pe care mama lui nu le cunostea pentru ca fiul a stiut sa ascunda aceste lipsuri pana cand a rabufnit.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top