Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Taur

Ascendent

Ascendent în Taur

Ascendent în Taur. Dacă ai ascendent în Taur, ești o persoană clasică prin definiție. Adică, lucrurile cele mai importante pentru tine, care te fac fericită, sunt cele tradiționale: o casă, un iubit, hrană și bani. Practic, te mulțumești cu lucruri pentru care în ziua de azi se luptă din greu, dar această fericire vine pe firul tradiției.

Taurul este aparent inofensiv, loial celor apropiați, însă la prima provocare aceștia ripostează și nu o fac tocmai frumos. Taurul poate deveni rigid și ține la părerea lui atât de mult încât îți poate sfida orice drept de apel. Acest caracter vulcanic iese la suprafață însă foarte rar, dar trebuie ținut cont că acesta există, este exact ca lava din vulcan care odată ce este provocată, iese pe coș cu putere explozivă.

VEZI AICI COMPATIBIBILIĂȚILE TUTUROR ZODIILOR!

Ascendent în Taur

Dacă ai ascendent în Taur, ai convingeri puține și fixe. Nu ești o persoană foarte mobilă și deloc modelabilă. Posesivitatea ta îi poate speria pe cei din jur, însă nu o faci de dragul de a manipula ci din teama de a nu-ți pierde din caracteristicile tale de bază, de a nu te îndepărta de valorile în care crezi și de respectul pentru tradiție pe care ți l-au însuflat ai tăi de-a lungul timpului.

Așadar, Taurul este tradiționalist și fix. Îi place să trăiască modest și nu are pretenții materiale foarte mari de la persoanele de care se înconjoară. În mod normal, este capabil și de diplomație și politețe, fiind o persoană destul de rezervată atunci când anumite subiecte nu le surescită suficientă atenție. Taurii sunt de asemenea inimoși și loiali persoanelor importante din viața lor, pentru care ar da totul. Sunt combativi și luptători pentru valorile în care cred: respectul, încrederea și iubirea.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top