Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Rac

Ascendent

Ascendent în Rac

Ascendent în Rac. Dacă ai ascendent în Rac, îți construiești întreaga viață după ceea ce simți. Racii sunt sentimentaliștii zodiacului. Racul suferă mult atunci când iubește și are tendința de a exagera cu emoțiile sale. Pe de altă parte, latura sensibilă a Racului poate fi utilizată și cu scopul de a-i manipula pe cei din jur, după principiul „Victimele câștigă întotdeauna”.

Racul poate fi destul de schimbător pe termen mediu și are dezvoltat instinctul matern foarte puternic. Acesta va simți tot timpul nevoia să oblojească pe cineva, să hrănească, să îmbrace, să ajute nu de dragul de a ajuta ci de a-și pune în funcțiune spiritul protector. Totodată, persoanele care nu le sunt recunoscătoare Racului se pot trezi cu reproșuri din partea acestuia, deoarece cel mai mult pe un nativ Rac îl rănește indiferența celor din jur.

VEZI AICI COMPATIBILITĂȚILE TUTUROR ZODIILOR!

Ascendentul în Rac

Racul este deosebit de milos și recepționează rapid mesajele transmise de cei apropiați, fiind umăr pentru orice durere sufletească. Au puterea de a-i asculta și a-i consfătui pe cei din jurul său după regulile inimii. Totodată, Racul este foarte ușor de prostit, acesta punând capul la orice bârfă, mai ales dacă este vorba despre el.

Dacă ai ascendent în Rac vei învăța să arăți lumii o altă fațetă decât cea pe care o ai, și asta pentru a te proteja de răutățile celorlalți. Racii sunt experți la camuflare și își țin sentimentele în frâu foarte bine, simțindu-se chiar vulnerabili dacă cineva își dă seama ce suferință ascund în suflet. Racul se întristează cu ușurință, de multe ori din motive care pentru unii par puerile sau chiar hilare. Una dintre calitățile acestui semn zodiacal este dăruirea totală și capacitatea de muncă uluitoare, fiind extrem de devodat profesiei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top