Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Berbec

Ascendent

Ascendent în Berbec

Ascendent în Berbec. Dacă te-ai născut cu ascendent în Berbec vei moșteni de la acest semn zodiacal încăpățânarea pentru lucrul bine făcut, dorința de investigare continuă și spontaineitatea. Pentru Berbec este valabilă zicala „Ce-i în Gușă e și-n căpușă”. Nu se dezic niciodată de sinceritatea lor chiar dacă au lucruri de pierdut pe termen imediat.

Berbecul nu va recunoaște aproape niciodată că greșește, fiind extrem de căpos. Prin acest fel de a fi, își pune în dificultate relațiile cu prietenii. Armele Berbecului într-o confruntare sunt inteligența și capacitatea de a acapara orice confruntare. Aceștia pot deveni bolovănoși în exprimare sau foarte acizi, și, în general, le închid gura repede interlocutorilor cu spontaneitatea lor.

CITEȘTE ȘI: COMPATIBILITĂȚILE ZODIEI BERBEC

Ascendentul în Berbec

Cu toate că este catârul zodiacului, Berbecul are și o latură ceva mai domolă, pe care nu o arată oricui. Este capabil de acte de caritate și sare în ajutorul celor nevoiași din secunda zero, deoarece sufletul Berbecului poate fi mișcat foarte ușor de dramele oamenilor. Totodată, atunci când observă că cineva dorește să primească atenție victimizându-se, pot deveni violenți în momentul în care dau masca jos acelei persoane.

Berbecul este tot timpul pus pe distracție. Nu îi lipsește nici spiritul competitiv, fiind acel gen de persoană care se înscrie la toate concursurile posibile și învață lucruri noi, parcă fără oprire. Nu îl încântă monotonia sau lucrurile clar stabilite dinainte. Este mai degrabă omul surprizelor și al lucrurilor realizate cu mare sârguință și dedicare, decât al planificatorului, care calculează și teoretizează mai mult decât pune în practică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top