Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Berbec

Săptămâna viitoare vei fi încurajat să abordezi problema pe care o ai în minte. Luni, 21 mai, există posibilitatea unei ciocniri cu cineva cu autoritate și s-ar putea să fii tentat să spui exact ce crezi, ceea ce nu ar prea fi indicat.

Cu Venus în pătrat încă cu nebulosul Neptun lucrurile ar putea să nu fie așa cum par. Dacă poți să aștepți o zi sau până a doua zi la prânz, vei constata că discuțiile curg mult mai ușor și pot aduce mai multe rezultate pozitive decât gândeai.

Chestiunile legate de bani se arată încurajatoare marți, pe 22 mai, cand opoziți Soare – Jupiter sugerează o surpriză neașteptată. Ar putea fi mică, dar te-ar putea face să zâmbești.

Sfârșitul săptămânii, 25 și 26 mai, ar putea deschide calea pentru noi idei. Odată cu trigonul lui Mercur cu Pluto de vineri, 25 mai, o decizie a șefilor ar putea avea ca rezultat schimbări pozitive ale poziției tale profesionale. S-ar putea să ai chef de experiențe sentimentale noi în weekend și să dorești să încerci ceva diferit.

Ești tipul obișnuit care obține ce vrea atunci când dorește, dar romantismul nu merge întotdeauna așa. Ca pacient nu te poți vindeca cu ușurință, dar poți opta pentru calea proprie de vindecare. La fel și cu dragostea, te va găsi atunci când vei fi pregătit pentru ea și nu mai devreme, așa că nu mai încerca să accelerezi procesul. Lăsând lucrurile până în ultima clipă, se va declanșa la nivel emoțional exact ceea ce vrei. Nu trebuie să faci planuri pentru a avea un moment bun.

Profesional este o perioadă care ar putea să te aducă la o răscruce de drumuri în ceea ce privește cariera. Întârzierile și frustrările se încheie. E timpul pentru acțiune. Planificarea detaliată și analiza situației tale vor crea cele mai bune căi de plecare. Ai o pozie deosebit de puternică la întâlnirile de grup și în logica evenimentelor. Tolerează și feedback-ul negativ de la clienți sau colegi, deoarece este un timp fantastic pentru orice nou început. De preferat sunt chestiunile legale care țin de activitatea comercială sau de vânzarea unui produs.

Financiar, săptămâna această se deschid tot felul de uși. Dacă scopul tău este de a avea cât mai mulți bani, trebuie să îți și placă ceea ce faci. Ia în considerare aprofundarea talentului tău înnăscut pentru ateliere și seminarii. Sectorul tău social se extinde. Ai contactele necesare pentru a face saltul în comunicare, predare sau publicare. Rezolvă acum problema.

Săptămâna este una în care vei fi bucuros că te-ai obișnuit cu o anumită rutină alimentară pentru a-ți proteja sănătatea. A devenit un automatism, chiar și în momentele dificile. S-ar putea să pui din nou accent pe tine, astfel încât să îți oferi o șansă să te odihnești mai mult. Continuă să mergi la antrenamentele de la sală și să ai o alimentație sănătoasă care să îți dea rezistența de care ai nevoie pentru a face față stresului cotidian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top