Connect with us

Revistateo.ro

Lună în Berbec - vibrația zilei pentru fiecare zodie

Horoscop

Lună în Berbec – vibrația zilei pentru fiecare zodie

Astăzi, 29 august 2018, toate zodiile vor trăi la cote înalte datorită prezenței Lunii timp de 24 de ore în zodia Berbec.

În tandem cu dinamicul Marte, Luna din Berbec vine cu provocări din categoria celor care ne lasă fără suflare. Nu vom avea mult timp la dispoziție pentru a ne impune în fața celorlalți.

Vor avea loc tot felul de fenomene extrem de curioase la nivel emoțional: unii vor ieși din depresie, alții vor fi loviți de ea, în timp ce unii fac pact cu Diavolul pentru a-și atinge scopurile.

Zodiile de foc, Berbec, Leu și Săgetător, sunt influențate pozitiv de prezența lunii de pe cer în constelația Berbecului. Vor fi mai dinamice, mai săritoare, mai pregătite de viață, mai vesele și mai iubitoare. Acești nativi vor avea parte de tot felul de surprize azi. Nu e exclus să primească niște bani de unde nici nu se așteaptă.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să fie mai precaute. E bine să nu se aventureze cu tot felul de declarații nesusținute în niciun fel. Au de-a face cu tot felul de cârcotași, dar e indicat să îi evite.

Zodiile de apă au parte de momente tensionate. Racii, Peștii și Scorpionii vor fi ceva mai sensibili, iar asta le va aduce multe prejudicii de imagine. Trebuie să învețe să nu își arate vulnerabilitățile astăzi sub niciun preț.

Cât despre nativii de pământ, ei trebuie să învețe să depășească anumite conflicte de idei prin cooperare și empatizare. Fecioarele, Taurii și Capricornii sunt destul de vulcanici azi și s-ar putea să spună lucruri de care apoi să le pară rău. Ei se schimbă în funcție de interacțiunile cu cei din jur, iar dacă simt anumiți oameni toxici în jur se fac precum aricii, își scot țepii pentru a se apăra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top