Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care să nu le faci în timpul eclipsei totale de Lună

Inedit

Lucruri pe care să nu le faci în timpul eclipsei totale de Lună

Pe 27 iulie 2018 va avea loc o eclipsă totală de Lună. Aceasta va fi cea mai lungă eclipsă a secolului. De asemenea, va fi a doua eclipsă mare din acest an. În apropierea fenomenului, relațiile dintre oameni pot suferi unele schimbări, pot apărea unele reacții. Tocmai de aceea este bine să cunoști acele lucruri pe care să nu le faci în timpul eclipsei totale de Lună. Iată ce spun specialiștii în legătură cu acest subiect.

Lucruri pe care să nu le faci în timpul eclipsei totale de Lună

1. Stai acasă! Da, e sfârșitul săptămânii. Poate vrei să mergi la o petrecere ori sa ieși undeva cu prietenii. Dar speciaiștii susțin că este mult mai bine dacă oamenii stau acasă în această perioadă. Asta deoarece fenomenul ce urmează să aibă loc îți poate da peste cap planurile. Chiar și o activitate aparent banală poate fi plină de incidente neplcute.

2. Nu este bine să consumi alcool. Se știe că alcoolul deshidratează organismul. În plus, există o legătură între lună și apă. De aceea este bine ca în noaptea pe care are loc eclipsa totală de Lună să eviți băuturile alcoolice. A doua zi efectele vor fi resimțite cu siguranță. Corpul tău ar putea fi foarte deshidratat.

CITEȘTE ȘI: O nouă Apocalipsă la orizont, adusă de Luna Sângerie de pe 27 iulie

3. Încearcă să nu gătești. Este posibil să suferi unele accidente casnice dacă vei face asta. De asemenea, nu este recomandat nici să faci curat în casă. Cresc șansele de a se întâmpla unele lucruri neplăcute.

4. Încearcă să nu faci cumpărături. Poate este ceva ce îți dorești foarte mult. Dar ar fi mai bine să ai răbdare. Așteaptă până în ziua următoare. Atunci poți merge la cumpărături fără probleme. Dacă vei decide să cumperi unele lucruri în perioada în care are loc eclipsa, atunci ai putea cheltui mai mulți bani decât ți-ai fi dorit. Și bineînțeles că nu va fi plăcut să constați acest lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top