Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Berbec. Deși o parte din voi se răzvrătește împotriva autorității, peisajul astral sugerează că este totuși ușor să lucrezi cu astfel de oameni. Soarele tranzit conjunct cu Pluto ceea ce s-ar putea traduce printr-o diferență de opinie cu un superior.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cu toate acestea, legătura pozitivă dintre Venus și Marte v-ar putea ușura munca și v-ar putea ajuta să vedeți beneficiile cooperării – și ar putea fi multe.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Berbec

Venus este dulce și tandra, Marte negru și fioros și se contrează cu nebulosul Neptun, așa că ar fi mai ușor să te gândești la lucruri decât să le faci, și asta ar putea fi ceva de urmărit.

Duminica, 22 aprilie, întâlnirea dintre optimistul Jupiter și bine intenționatul Pluto ar putea fi una foarte fructuoasă care vă va încuraja să revizuiți și să acționați asupra unei idei. În cele din urmă, Mercur revenit în mers direct și Luna Nouă în semnul tău, sugerează un nou început, lucrurile ar putea evolua de la putere la forță. Dovadă conflictul care colcăie în Orientul apropiat.

Poziția astrelor în săptămâna care vine indică faptul că, în timp ce probabil că foarte ferm ai ținut la anumite principii, un eveniment, o conversație sau o înțelegere te poate face conștient de inutilitatea menținerii acestei poziții.

Tu și partenera/ul ta/tău vă dați seama cât de mult înseamnă pentru voi să vă schimbați atitudinea care vizează această temă, iar schimbarea ta va face ca lucrurile să funcționeze mai bine pentru voi. Atitudinile necorespunzătoare de tipul, nu știu sau renunț nu este răspunsul.

Întotdeauna există o cale. Există întotdeauna o soluție, și da, puteți găsi această soluție solicitând ajutorul altora, făcând cercetări și, mai presus de toate, păstrând o atitudine pozitivă.

Relațiile serioase din viața ta și problemele financiare pe care le împărțiți împreună vor fi evidențiate în această săptămână. Având această discuție importantă cu partenera/ul vă poate ajuta să vă rezolvați problemele bănești înainte ca acestea să se manifeste și nu după.

Folosește-ți talentul într-ale comunicării pentru că ai darul de a convinge pe toată lumea și urmarea va fi că tu și proiectele tale veți fi demni de investiții serioase.

Având în vedere energia astrală care este în joc săptămâna aceasta, cu siguranță vei participa la diverse întâlniri în care judecata ta va fi testată. Este un moment decisiv pentru tine, și în nicio alt sector al vieții tale nu este mai important să iei decizii bune decât atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Nu există nicio idee despre viitor, dar te poți pregăti luând măsuri pentru îți vor îmbunătăți sănătatea – dietă, odihnă și exercițiile de întreținere. Folosiți-vă aceste daruri cu înțelepciune!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top