Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Gemeni

Ascendent

Ascendent în Gemeni

Ascendent în Gemeni. Dacă ai ascendent în Gemeni, să nu te sperii dacă uneori te trezești în situații care nu au nimic de a face cu tine. Așa sunt Gemenii, uneori se bagă acolo unde nu le fierbe oala. Nu o fac din răutate ci dintr-o hiperenergie pe care o dezvoltă 24 din 24, dacă se poate chiar 25 din 24. Gemenii sunt inepuizabili, nu suportă plictiseala și au o minte ascuțită pentru a găsi mereu ceva de făcut.

Geamănul este fericit atunci când are o serie de responsabilități pe umeri. Uneori suferă de sindromul șefiei, dar îi trece ușor când cei din jur sunt capabili să îi demonstreze că au sărit calul. Gemenii sunt duali, așa că pot fi foarte schimbători. Se sucesc de la un minut la altul, în funcție de interesele și de emoțiile care intervin pe parcursul desfășurării evenimentelor.

VEZI AICI COMPATIBILITĂȚILE TUTUROR ZODIILOR!

Ascendentul în Gemeni

Gemenii se pricep la vorbitul în public, și, la vorbit în general. Sunt capabili să poarte o discuție civilizată și inteligentă. Pot înjura cu ușurință sau pot fi ironici atunci când se simt călcați pe coadă. Geamănul are o fire ușor alunecoasă, nu poate fi pus să stea locului. Asta îi poate aduce și anumite prejudicii.

Fiind o zodie duală, știu cum să manipuleze lumea. Pot fi acuzați din prima de ipocrizie și înșelătorie, atunci când le sunt cunoscute cele două personalități oscilante. Nimeni nu poate spune care e Geamănul adevărat, deoarece nu există unul. Geamănul este o combinație între două firi diferite, dar care au în comun dorința de a revoluționa lumea, sau cel puțin dorința de a impresiona cercul restrâns pe care îl frecventează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top