Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Leu

Ascendent

Ascendent în Leu

ASCENDENT ÎN LEU. Zodiacul spune despre cei născuţi sub ascendent în Leu că sunt persoane active, puternice şi mereu cu zâmbetul pe buze. În plus, sunt mereu deschise la activităţi noi şi nu prea dau înapoi de la provocări.

Aceşti nativi au o fire extrovertită şi nu e de mirare că se bucură de o popularitate mare printre cei din jur. Cu toate astea, sunt renumiţi pentru dorinţa şi puterea de a-i conduce pe cei din jur. Insă nu sunt tocmai pricepuţi la asta. Pentru că vrea să pară sigur pe el, are deseori tendinţa de a face mai multe lucruri decât ar trebui. De aici şi încăpăţânarea caracteristică Leului.

ASCENDENT ÎN LEU

Fie este prea generos, fie prea zgârcit, acum sentimental, apoi naiv. Cel care are ascendentul în Leu putem spune că trăieşte mai multe vieţi deodată. Apreciază însă mereu ceea ce fac alţii pentru el şi va avea grijă să-i răsplătească pe cei care îi dau o mână de ajutor la nevoie.

Tot cel născut cu ascendentul în Leu are o înclinaţie spre lux, iar gusturile sale alese sunt cunoscute de toată lumea. Doar de asta cheltuie atâţia bani, pentru a-şi forma o reputaţie pe măsură. Chiar dacă uneori acesta este stresat de probleme şi se mai loveşte de câte o piedică, ascendentul despre care vorbim va merge mereu mai depare cu capul sus, ca un Leu veritabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top