Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Gemeni. Vei fi în elementul tău cu Soarele în Gemeni unde va veni marți, 8 iunie, și Mercur. Următoarele zile și săptămâni îți pot oferi ocazia de a discuta despre aspecte importante pentru tine. Mă refer în mod special la aspectul profesional, mai ales dacă nu ai vorbit niciodată despre el înainte.

Poți să începi un plan nou sau să ajungi pe culmile succesului. Luna în Casa afacerilor, marți, 8 iunie, ar putea induce niște sentimente neașteptate pe care să nu le ascunzi. Poate fi o ocazie pentru a purifica atmosfera, ceea ce te ajută să faci acest lucru într-un mod sensibil și cu cât mai multă compasiune cu putință. La sfârșitul săptămânii ai putea fi angajat într-o șarjă de cumpărături amestecate cu ședințe de masaj sau cu alte probleme cărora nu te poți sustrage. Este bine, deoarece te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de fiecare clipă.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Gemeni

Cu cât te comporți mai neobișnuit, cu atat tensiunea va fi mai mare în relație. Învață arta subtilă a dăruirii și a primirii pentru a avea o stare interioară bună și pentru a crea o atmosferă plăcută. Totul este subiectiv în cursul săptămânii, motiv pentru care îți este greu să răspunzi clar și concis întrebărilor care îți vin în minte. Dă răspunsuri cât mai generale, ca să nu fii acuzat că ai opinii limitate. Știu este o sarcină dificilă pentru un semn deschis ca tine.

Profesional însă, ar putea fi un moment deosebit de pozitiv pentru tine. Imaginația și creativitatea sunt puternice. Vizualizezi magia momentului pe care îl dorești așa că vei continua să bați pe la uși pentru a pune în practică ce dorești. Este o perioadă în care visul măreț va plăti dividendele mai târziu. Fă-ți temele dacă îți cauți un loc de muncă. Există oportunități în tehnologiile care țin de ecologie pe care probabil că nu le-ai gândit înainte. Este, de asemenea, un moment propice pentru a urma diverse cursuri.

Financiar, este o săptămână bună pentru tine. Va fi mai ușor de comunicat, iar căutarea unui loc de muncă și negocierile salariale ar trebui să fie mai ușoare. Dacă vrei să obți mai mulți bani, nu te gândi la ceea ce nu ai. În schimb, gândește-te la ceea ce poți schimba în viața ta și în viața altora. Ceea ce contează este faptul ca oamenii să simtă, nu proisiuni.

Pentru sănătatea ta, ar fi bine să vorbești despre sine ca să readuci bunăstarea. Înlocuiește gândirea negativă cu o modalitate de a comunica cu tine care este mult mai pozitivă. Cu cât vorbești mai mult cu tine, cu atât te vei reechilibra interior..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top